ΠΑΟΚ: Αναχώρησε για Τουρκία με στόχο την πρόκριση στους ομίλους του BCL

ΠΑΟΚ: Αναχώρησε για Τουρκία με στόχο την πρόκριση στους ομίλους του BCL

Newsroom
BCL ΠΑΟΚ

bet365

Να βρεθεί στους ομίλους του Basketball Champions League μέσω των προκριματικών θέλει ο ΠΑΟΚ, που αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης για την Αττάλεια.

Ο ΠΑΟΚ πέταξε με προορισμό την Τουρκία και την Αττάλεια με σκοπό να γυρίσει στη Θεσσαλονίκη, έχοντας στις βαλίτσες του την πρόκριση στους ομίλους του BCL.

Ο «Δικέφαλος» αγωνίζεται στα προκριματικά της διοργάνωσης, όπου και θα χρειαστεί να κάνει δύο νίκες για να πάρει την πρόκριση. Αρχής γενομένης από το παιχνίδι κόντρα στην Οραντέα (19/9 - 19:00) την Πέμπτη.

Οι Ρουμάνοι επικράτησαν των Καλεντόνια Γκλαντιέτορς με 90-59 και θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ, που αν προκριθεί, θα διεκδικήσει την είσοδό του στους ομίλους απέναντι σε μία εκ των Σολέ και Πέτκιμ Σπορ.

Οι Θεσσαλονικείς πέταξαν για την Κωνσταντινούπολη και από εκεί θα βρεθούν στην Αττάλεια, για την πρώτη τους προπόνηση το απόγευμα της Τρίτης.

@Photo credits: Twitter/ @PAOKbasketball

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα