ΠΑΟΚ: «Πάτησαν πόδι» στην Αττάλεια οι Θεσσαλονικείς για μια θέση στους ομίλους του BCL

ΠΑΟΚ: «Πάτησαν πόδι» στην Αττάλεια οι Θεσσαλονικείς για μια θέση στους ομίλους του BCL

paok

bet365

Ο ΠΑΟΚ μετρά αντίστροφα για την αναμέτρηση με την Ρουμανική Οραντέα, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να φτάνει στην Αττάλεια της Τουρκίας και να κάνει την πρώτη της προπόνηση.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να επιστρέψει στους ομίλους του BCL και για να το πετύχει πρέπει να βγει «αλώβητος» από τα προκριματικά της Αττάλεια στη Τουρκία.

Εκεί ο ΠΑΟΚ αύριο (19/9 - 19:00), θα αντιμετωπίσει την Ρουμανική Οραντέα, με τους παίκτες του Μάσσιμο Κανσελιέρι να βρίσκονται εδώ και λίγη ώρα επί Τουρκικού εδάφους και να κάνουν τη πρώτη τους προπόνηση.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ βρίσκεται και ο πρόεδρος της ομάδας Θανάσης Χατζόπουλος, ενώ οι παίκτες που ταξίδεψαν στην Αττάλεια είναι οι Παναγιώτης Λέφας, Σέντρικ Χέντερσον, Ντεβόντα Άπσον, Τζέικ Φόρεστερ, Κωνσταντίνος Ιατρίδης, Νίκος Περσίδης, Δημήτρης Κατσίβελης, Θοδωρής Σκουλαριώτης, Κωνσταντίνος Παπαδάκης, Φρανκ Μπάρτλεϊ, Σαβάρ Ρέινολντς και Ρόκι Κρέουσερ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα