ΠΑΟΚ-Οραντέα 81-80: Άντεξε και προκρίθηκε με «σούπερ» Μπάρτλεϊ (vid)

ΠΑΟΚ-Οραντέα 81-80: Άντεξε και προκρίθηκε με «σούπερ» Μπάρτλεϊ (vid)

Φωτεινός Τριγάζης

bet365

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε «δια πυρός και σιδήρου» της Ρουμανικής Οραντέα με σκορ 81-80 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση των προκριματικών του BCL που διοργανώνονται στην Τουρκική Αττάλεια κεκλεισμένων των θυρών.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε την Ρουμανική Οραντέα με φόντο την πρόκριση του στην επόμενη φάση των προκριματικών του BCL. Οι παίκτες του Μάσιμο Κανσελιέρι ξεκίνησαν «νωθρά» την αναμέτρηση, με αποτέλεσμα να βρεθούν στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου πίσω ακόμα και με 10 πόντους. Με το σκορ στο 42-32 υπέρ των Ρουμάνων, ο ΠΑΟΚ έκανε την αντεπίθεση του και με ένα 12-0 σερί πήρε το προβάδισμα (44-42) και μαζί το μομέντουμ του αγώνα.

Οι δύο ομάδες πήγαν «χέρι-χέρι» μέχρι τη λήξη, με τον ΠΑΟΚ να έχει το προβάδισμα 78-76 περίπου 3 λεπτά πριν την εκπνοή. Ο «δικέφαλος του Βορρά» ωστόσο έχασε πολλές ευκαιρίες για να ξεφύγει με απόσταση δύο κατοχών, με αποτέλεσμα η Οραντέα να ισοφαρίσει σε 78-78, με 57'' να δείχνουν στον φωτεινό πίνακα για την λήξη. Στην επόμενη επίθεση ανέλαβε την ευθύνη ο Μπάρτλεϊ ο οποίος ευστόχησε σε σουτ 3 πόντων, στέλνοντας τον ΠΑΟΚ στο +3, 34 δευτερόλεπτα πριν ολοκληρωθεί ο αγώνας. Μετά από σφυρίγματα εκατέρωθεν, ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη με σκορ 81-80 και μαζί και την πρόκριση για την επόμενη φάση των προκριματικών του BCL.

Ο επόμενος αγώνας για τον ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένος για τις 21/9 στις 21:30, με τον αντίπαλο του να προκύπτει από τον νικητή του ζευγαριού Σολέ - Πετκίμ Σπορ, οι οποίες αναμετρώνται απόψε στις 21:30

Κορυφαίος για την ομάδα του ΠΑΟΚ ήταν ο Φρανκ Μπάρτλεϊ, ο οποίος ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 27 πόντους, 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 κλεψίματα και μαζί με το κρίσιμο τρίποντο δευτερόλεπτα πριν το τέλος, έδωσε την πολυπόθητη πρόκριση στους «ασπρόμαυρους».

Τα δεκάλεπτα: 19-24, 44-45, 66-70, 81-80

παοκ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα