Καντσελιέρι: «Πρέπει να αγαπάμε τους παίκτες, ξεχωριστό αυτό που καταθέτουν στο παρκέ» (vid)

Καντσελιέρι: «Πρέπει να αγαπάμε τους παίκτες, ξεχωριστό αυτό που καταθέτουν στο παρκέ» (vid)

Newsroom
Ο ΠΑΟΚ

bet365

O Mάσιμο Καντσελιέρι αποθέωσε τους παίκτες του μετά τη νίκη επί της Οραντέα.

Ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε αλλά τελικά επικράτησε της Οραντέα και έτσι πήρε την πρόκριση για τον επόμενο γύρο του BCL, θέλοντας άλλη μια νίκη για να μπει στους ομίλους. Ο Μάσιμο Καντσελιέρι μίλησε μετά το τέλος του ματς και στάθηκε στην προσπάθεια των παικτών του.

Δείτε τι είπε στην κάμερα του ΠΑΟΚ

«Στην τελευταία περίοδο αν δεν κάνω λάθος έβαλαν 10 πόντους και καταφέραμε να τους περιορίσουμε παρά τα λάθη μας στην επίθεση.

Είμαστε μια νέα και άπειρη ομάδα. Είναι φυσιολογικό και πρέπει να το αποδεχτούμε, αλλά πρέπει να αγαπάμε τους παίκτες μας για αυτό. Πρέπει να τους εκτιμούμε γιατί αυτό που καταθέτουν στο παρκέ δεν είναι φυσιολογικό, είναι ήδη κάτι ξεχωριστό. Και για αυτό κερδίσαμε το παιχνίδι.

Πάλευαν σκληρά στην άμυνα, σε κάθε σουτ που ήταν αμφισβητούμενο. Παίρναμε τα κρίσιμα ριμπάουντ, κάναμε καλή δουλειά και προχωράμε. Είμαι πολύ ικανοποιημένος μέχρι στιγμής.

Σημαίνει πολλά αυτή η νίκη για τη χημεία και την αυτοπεποίθησή μας. Ήταν μια δύσκολη προετοιμασία, είχαμε κάποια προβλήματα και ήρθαμε στην Τουρκία όχι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, αλλά συνεχίζουμε να παλεύουμε και να δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα