ΡαϊΚουάν Γκρέι: «Ευγνώμων που θα παίξω στην ΑΕΚ, να κερδίσουμε αγώνες και να φέρουμε ενθουσιασμό»

ΡαϊΚουάν Γκρέι: «Ευγνώμων που θα παίξω στην ΑΕΚ, να κερδίσουμε αγώνες και να φέρουμε ενθουσιασμό»

Σπύρος Μαρκεζίνης
Γκρέι

bet365

Ο ΡαϊΚουάν Γκρέι, στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ εξέφρασε τη χαρά του για το γεγονός ότι θα παίξει στη «Βασίλισσα» ενώ χαρακτήρισε ως τιμή ότι τον ήθελε στην ομάδα του ο Ντράγκαν Σάκοτα.

Η ΑΕΚ Betsson κατάφερε να κάνει δικό της τον ΡαϊΚουάν Γκρέι, αποκτώντας με αυτόν τον τρόπο έναν παίκτη ο οποίος έχει εμπειρία στις θέσεις των ψηλών με παραστάσεις από το NBA και τη G League.

Ο 25χρονος Αμερικάνος, στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της «Βασίλισσας» αναφέρθηκε στο πόσο ενθουσιασμένος είναι, χαρακτήρισε ως τιμή το γεγονός ότι τον ήθελε στην ομάδα του ο Ντράγκαν Σάκοτα ενώ έδωσε και το δικό του μήνυμα ενόψει της νέας σεζόν.

«Είμαι ενθουσιασμένος και ευγνώμων που θα παίξω στην ΑΕΚ. Το να με θέλει ο κόουτς Σάκοτα εδώ, είναι τιμή μου και είμαι είμαι χαρούμενος που πιστεύει σε εμένα. Ανυπομονώ να παίξω μπροστά σας! Ανυπομονώ να δω την ατμόσφαιρα στην έδρα μας. Πάμε να κερδίσουμε αγώνες και να φέρουμε ενθουσιασμό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα