Σάκοτα: «Έχουμε φιλοδοξίες για διάκριση στο BCL»

Σάκοτα: «Έχουμε φιλοδοξίες για διάκριση στο BCL»

Σάκοτα

bet365

Η ΑΕΚ ξεκινά αύριο τις υποχρεώσεις της στο BCL (1/10-19:00), με την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Ραμάτ Γκαν και ο προπονητής της, Ντράγκαν Σάκοτα δηλώνει πως η ομάδα του έχει βάλει ψηλά τον πήχη στη διοργάνωση.

Η ΑΕΚ θέλει να ξεκινήσει με το «δεξί» τις επίσημες υποχρεώσεις της στη φετινή σεζόν, με την «αυλαία» να ανοίγει αύριο στο κλειστό των Άνω Λιοσίων απέναντι στη Ραμάτ Γκαν από το Ισραήλ, για την πρώτη αγωνιστική του BCL.

Για τον προσεχή αντίπαλο της ένωσης, αλλά και για την διοργάνωση του BCL, μίλησε ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» Ντράγκαν Σάκοτα, με τον ίδιο να βάζει ψηλά τον πήχη.

«Ξεκινά για εμάς αύριο η νέα αγωνιστική περίοδος, και μάλιστα σε μία ευρωπαϊκή αναμέτρηση. Έχουμε φιλοδοξίες για διάκριση στο BCL. Είναι κάτι, που δεν το κρύβουμε. Ξέρουμε, ότι ο Όμιλός μας διαθέτει πολύ καλές ομάδες. Παρόλα αυτά, εννοείται πώς θέλουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση και θα τα δώσουμε όλα γι’ αυτό.

Αντίπαλός μας αύριο, είναι μία ομάδα, που έχει συμμετάσχει σε πολλά ματς προετοιμασίας και είναι φορμαρισμένη. Μη ξεχνάμε, ότι έφτασε στον Τελικό του Λιγκ Καπ και διεκδικεί τον τίτλο σε λίγες ημέρες. Αυτό είναι κάτι που μας προβληματίζει, αλλά θα το διαχειριστούμε. Αντιμετωπίζουμε επίσης μία ομάδα με πολύ έμπειρους παίκτες, με up tempo παιχνίδι, και τρίποντα. Πρέπει να διαβάσουμε σωστά το ματς για να τη σταματήσουμε. Σε κάθε περίπτωση, όπως έχουμε πει, θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα