ΑΕΚ, Κολοσσός: Πρεμιέρα στο BCL

Newsroom
αεκ

bet365

Τζάμπολ στους ομίλους του Basketball Champions League, με την ΑΕΚ να υποδέχεται την Μακάμπι Ραμάτ Γκαν και τον Κολοσσό να πραγματοποιεί το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο στη Γαλλία κόντρα στην Σεν Κεντέν.

Την ευρωπαϊκή της φορεσιά θα βάλει και πάλι η ΑΕΚ προκειμένου να ανοίξει την αυλαία του φετινού BCL στη «SUNEL Arena» στα Άνω Λιόσια.

Η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα υποδέχεται την Μακάμπι Ραμάτ Γκαν (19:00, Cosmote Sport 5) με στόχο να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο φετινό BCL.

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός αναμένεται να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του, ενώ για πρώτη φορά θα φορέσει τη φανέλα της Ένωσης και ο Ραϊκουάν Γκρέι. Στον αντίποδα η Μακάμπι Ραμάτ Γκαν έκανε την έκπληξη πριν από μερικές ημέρες κερδίζοντας την Χάποελ Τελ Αβίβ ενώ έχει στο ρόστερ της τον... πρώην γνώριμο της ΑΕΚ, Αϊζάια Μάιλς, όπως επίσης και τον άλλοτε παίκτη της Καρδίτσας και του Άρη, Ρομπέρτο Γκάλινατ.

Λίγο αργότερα (21:00, Cosmote Sport 4), ο Κολοσσός Ρόδου γράφει τη δική του ιστορία με την παρθενική εμφάνιση στα ευρωπαϊκά παρκέ. Η ομάδα του Γιώργου Σιγάλα φιλοξενείται στη Γαλλία από την Σεντ Κεντέν, η οποία είχε κάνει την μεγάλη έκπληξη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Γαλλίας κερδίζοντας την Μονακό ενώ στη συνέχεια έφτασαν στο 2/2 απέναντι στη Λε Μαν!

Ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει στον Οντίζ Τόνι, ενώ κανονικά θα δώσει το «παρών» ο Τάιλερ Νέλσον. Την αποστολή συνθέτουν οι Γκάουντλοκ, Κολοβέρος, Περάντες, Νέλσον, Μπιλλής, Σλαφτσάκης, Ντανουσεβίτσιους, Οκόρο, Γκαλβανίνι, Τσαϊρέλης, Πετρόπουλος και Χατζηνικόλας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα