Πουλιανίτης: «Να είμαστε συγκεντρωμένοι και έτοιμοι για ένα δυνατό και γρήγορο παιχνίδι»

Πουλιανίτης: «Να είμαστε συγκεντρωμένοι και έτοιμοι για ένα δυνατό και γρήγορο παιχνίδι»

πουλιανιτης

bet365

Το Περιστέρι ξεκινάει τις φετινές του «περιπέτειες» στο BCL από το Βελιγράδι, αντιμετωπίζοντας την σερβική Ζελέζνικ, με τον γκαρντ της ομάδας της Δυτικής Αττικής, Στέλιο Πουλιανίτη, να αναφέρει σε δηλώσεις του πως ο στόχος είναι το θετικό αποτέλεσμα.

Το Περιστέρι ξεκινά την φετινή του προσπάθεια στο BCL, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την σκληροτράχηλη Ζελέζνικ στο Βελιγράδι (2/10-21:00), έχοντας ως «οδηγό» την άκρως επιτυχημένη περσινή χρονιά της ομάδας, αν και το φετινό σύνολο διαφέρει κατά πολύ από αυτό της σεζόν 2023-2024.

Από τους συνδετικούς κρίκους των δύο σεζόν είναι ο Στέλιος Πουλιανίτης, με τον 29χρονο «άσσο» να διευκρινίζει σε δηλώσεις του στην σελίδα του Περιστερίου πως ο στόχος της ομάδας δεν είναι άλλος από ένα θετικό ξεκίνημα στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέλιου Πουλιανίτη

«Στο πρώτο μας παιχνίδι στο Basketball Champions League παίζουμε απέναντι σε μια σκληρή ομάδα όπως είναι η FMP, που της αρέσει να βγάζει ενέργεια και στα δυο μέρη του γηπέδου. Κυρίως όμως επιβάλλει το ρυθμό της μέσα από την άμυνα, γι’ αυτό πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και έτοιμοι, για να μπούμε από την αρχή σ’ ένα δυνατό και γρήγορο παιχνίδι.

Προερχόμαστε από ένα κουραστικό διήμερο με το Super Cup που πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο, αλλά αυτή τη στιγμή δεν χωράνε δικαιολογίες. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να ξεκινήσουμε τις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις μ’ ένα θετικό αποτέλεσμα».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα