Σάκοτα: «Τέτοιες νίκες χτίζουν χαρακτήρα»

Newsroom
Σάκοτα: «Τέτοιες νίκες χτίζουν χαρακτήρα»

bet365

Η ΑΕΚ ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο Basketball Champions League και ο Ντράγκαν Σάκοτα εξήγησε πως νίκες όπως αυτή επί της Ραμάτ Γκαν χτίζουν χαρακτήρα.

Η ΑΕΚ ξεπέρασε το εμπόδιο της Ραμάτ Γκαν στην πρεμιέρα του BCL και το οφείλει σε μεγάλο βαθμό στον Πρέντις Χαμπ, ο οποίος γέμισε τη στατιστική του με 28 πόντους και 7/12 τρίποντα.

Από την πλευρά του, ο Ντράγκαν Σάκοτα εξήγησε στην COSMOTE TV μετά το 80-71 επί των Ισραηλινών: «Είναι πολύ ευχάριστο που ξεκινάμε με τη νίκη. Ξέρω πόσο δύσκολο είναι αν γίνει μια... στραβή στον όμιλο, καθώς είναι μόνο τέσσερις ομάδες και το αποτέλεσμα που θα φέρεις θα το βρεις μπροστά σου στην συνέχεια. Είμαστε ευχαριστημένοι, στο τέλος συμπληρώσαμε και ρόστερ. Φαίνεται ότι πρέπει ακόμα να φτιάξουμε ορισμένα πράγματα, αλλά είμαστε αισιόδοξοι.»

Σε ερώτηση για το αν θα τους βοηθήσουν οι νίκες λόγω του ότι είναι καινούργια ομάδα, είπε: «Πάντα οι νίκες βοηθάνε και χτίζουν το χαρακτήρα μιας ομάδας. Είμαστε ευχαριστημένοι όλοι στην ομάδα.

Ερωτηθείς για το ποιος είναι ο φετινός στόχος της ομάδας, ανέφερε:«Να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε. Ξέρουμε την ποιότητα που έχουν οι άλλες ομάδες, ωστόσο εμείς θα προσπαθήσουμε να περάσουμε πρώτα τον όμιλο και μετά βλέπουμε»

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα