Ντράγκαν Σάκοτα: «Είμαστε ΑΕΚ, θέλουμε να φτάσουμε μέχρι το Final Four του BCL»

Ντράγκαν Σάκοτα: «Είμαστε ΑΕΚ, θέλουμε να φτάσουμε μέχρι το Final Four του BCL»

Newsroom
sakota

bet365

Μέσω δηλώσεών του στην ιστοσελίδα της Stoiximan Basket League, ο Ντράγκαν Σάκοτα μίλησε για τους στόχους της ΑΕΚ αλλά και για το Salary Cap στο πρωτάθλημα.

Ξεκίνημα με νίκη έκανε η ΑΕΚ στη φετινή προσπάθειά της στο Basketball Champions League με το ροζ φύλλο αγώνα κόντρα στην Μακάμπι Ραμάτ Γκαν στο Κλειστό την Άνω Λιοσίων, φιλοδοξώντας να έχει μια μακρά πορεία στη διοργάνωση.

Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο Ντράγκαν Σάκοτα, με τον προπονητή της «Ένωσης» να μιλά στην ιστοσελίδα της Stoiximan Basket League και να θίγει το θέμα του Salary Cap που είχε προτείνει ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Μάκης Αγγελόπουλος.

«Βρισκόμαστε σε μία διαδικασία ανασύνταξης και αναδημιουργίας. Προσπαθούμε να χτίσουμε τις βάσεις για μία ανταγωνιστική ομάδα. Είμαστε υποχρεωμένοι να διεκδικούμε στόχους γιατί είμαστε η ΑΕΚ.

Θέλουμε να πάμε όσο πιο ψηλά στο BCL και να φτάσουμε και μέχρι το Final Four. Όμως, στο πρωτάθλημα όπου επικρατεί αυτή η αδικία, όπως έχουμε ξαναπεί, με τις ομάδες της EuroLeague και χαίρομαι που η διοίκησή μας και ο κ. Μάκης Αγγελόπουλος είναι μπροστάρηδες στην προσπάθεια για δημιουργία Salary Cap, ξέρουμε πού πατάμε.

Με τη βοήθεια του κόσμου μας, ωστόσο, όπως αποδείχθηκε και στο παρελθόν, μπορούμε τα πάντα. Είναι μονόδρομος η παρουσία του στο γήπεδο για να πετύχουμε. Εύχομαι υγεία σε όλους τους αθλητές, προπονητές και στελέχη όλων των ομάδων»

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα