Προμηθέας - Νίμπουργκ 78-86: Πρεμιέρα... με το αριστερό στο BCL

Προμηθέας - Νίμπουργκ 78-86: Πρεμιέρα... με το αριστερό στο BCL

Σπύρος Μαρκεζίνης
Από τον αγώνα του Προμηθέα με τη Νίμπουργκ

bet365

Ο Προμηθέας υποδέχτηκε τη Νίμπουργκ στον πρώτο αγώνα της σεζόν του για το BCL και ηττήθηκε με 86-78.

Στην πρεμιέρα της σεζόν για τον Προμηθέα στο BCL, η Νίμπουργκ πέρασε νικηφόρα από την Πάτρα έχοντας επιβληθεί με 86-78, με τους φιλοξενούμενους να έχουν αποκτήσει από νωρίς το πάνω χέρι στην αναμέτρηση.

Προμηθέας - Νίμπουργκ: Το ματς

Ο Προμηθέας φάνηκε να μπαίνει πιο δυνατά μέσα στον αγώνα, αποκτώντας το προβάδισμα με 12-5 στο 4:58. Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο δεν... έμειναν πίσω και μπόρεσαν να γυρίσουν το ματς υπέρ τους, τελειώνοντας το πρώτο δεκάλεπτο στο 24-23.

Στη συνέχεια η ομάδα της Πάτρας ήταν εκείνη που είχε ρόλο κυνηγού και βρισκόταν σταθερά πίσω στο σκορ. Στο 5:21 ο Μιχάλης Λούντζης μείωσε στους 2 (33-31), χωρίς όμως να η ομάδα του να μπορέσει να πάρει ξανά τα ηνία της αναμέτρησης και κάπως έτσι, οι δύο πλευρές πήγαν στα αποδυτήρια με τον πίνακα του σκορ να δείχνει 44-39 υπέρ της Νίμπουρκγ.

Με την επιστροφή των παικτών στο παρκέ, δεν υπήρξε κάποια δραματική διαφορά την εικόνα του αγώνα. Ο Προμηθέας ακολουθούσε σε σταθερή απόσταση για το μεγαλύτερο διάστημα της τρίτης περιόδου, η οποία ολοκληρώθηκε 67-59.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο, ο ισορροπίες παρέμειναν ίδιες. Οι φιλοξενούμενοι σταθεροποιήθηκαν στο +10 και έφτασαν στη νίκη με 86-78.

Τα δεκάλεπτα: 23-24, 39-44, 59-67, 78-86

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Από την πρώτη κιόλας περίοδο πήρε το πάνω χέρι και δεν άφησε τον Προμηθέα να περάσει ξανά μπροστά.

Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ: Νιγκέλ Σεζάρ που σε 15:41 λεπτά παιχνιδιού είχε 16 πόντους με 6 ριμπάουντ.

ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Από τον Τζος Άνταμς που ολοκλήρωσε το ματς με 5 πόντους σε 18:15 λεπτά.

ΠΗΓΕ ΣΤΡΑΦΙ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ: Γουές Ιγούντου που τελείωσε την αναμέτρηση μετρώντας 14 πόντους, 5 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 33:49 λεπτά συμμετοχής.

ΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΤΣ: Τα ριμπάουντ στην επίθεση. Ο Προμηθέας είχε μόλις 7 αντί 25 της Νίμπουργκ.

ΣΥΜΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΣΤΗ ΝΙΚΗ: Ο Στέφεν Μπράουν που είχε 15 πόντους σε 22:22 λεπτά εντός παρκέ.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥΣ: Ο Προμηθέας αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Μαρούσι το Σάββατο (5/10) στην πρεμιέρα της Stoiximan GBL. Από την άλλη, η Νίμπουργκ, την ίδια μέρα (5/10, 19:00) θα αντιμετωπίσει τη Παντούμπιτσε εκτός έδρας.

Τα στιατιστικα΄του Προμηθέα

Τα στατιστικα΄της Νίμπουργκ

@Photo credits: bcl

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα