FMP Ζελέζνικ - Περιστέρι: Επιθετική... ξηρασία με 22 πόντους στο ημίχρονο από τους Περιστεριώτες

περιστερι

bet365

Οι παίκτες του Περιστερίου αντιμετωπίζουν μεγάλη δυσκολία για να συνδεθούν με το καλάθι της FMP Ζελέζνικ, με το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρώνεται με μόλις 22 πόντους ενεργητικό από την ομάδα της Δυτικής Αττικής.

Το Περιστέρι αντιμετωπίζει εκτός έδρας την FMP Ζελέζνικ, στη πρεμιέρα του στο φετινό BCL, με τους παίκτες του Γιώργο Λιμνιάτη να μην μπορούν να «συνδεθούν» με το αντίπαλο καλάθι. Η παραγωγική συγκομιδή του πρώτου ημιχρόνου είναι απογοητευτική, καθώς το Περιστέρι σε 20 αγωνιστικά λεπτά έχει πετύχει μόλις 22 πόντους.

Παράλληλα, το «κοντέρ» έγραψε 0/9 τρίποντα για τους Περιστεριώτες, πριν ο Τόμπιν Κάρμπερι πετύχει σουτ τριών πόντων, 3 λεπτά πριν την ανάπαυλα και το ποσοστό των φιλοξενούμενων διαμορφωθεί 7,7% (1/13), δημιουργώντας πονοκέφαλο στον Γιώργο Λιμνιάτη ενόψει του δεύτερου μέρους.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα