Παπαθεοδώρου: «Δεν παίζαμε με τον Φαλ και τον Μιλουτίνοφ για να χάνουμε τα ριμπάουντ»

Παπαθεοδώρου: «Δεν παίζαμε με τον Φαλ και τον Μιλουτίνοφ για να χάνουμε τα ριμπάουντ»

Newsroom
Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου

bet365

Ο Προμηθέας ηττήθηκε από τη Νίμπουρκ στην Πάτρα, με τον προπονητή του, Ηλία Παπαθεοδώρου να είναι προβληματισμένος από την εικόνα της ομάδας του.

Στην πρώτη αναμέτρηση του Προμηθέα στο φετινό BCL, η Νίμπουργκ πέρασε νικηφόρα από την Πάτρα επικρατώντας με 86-78. Ο προπονητής της ελληνικής ομάδας, Ηλίας Παπαθεοδώρου, στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε για την ανωτερότητα της αντιπάλου ενώ υπογράμμισε και τα χαμένα ριμπάουντ.

«Η Νίμπουργκ κυριάρχησε ολοκληρωτικά στο παιχνίδι. Ειδικά στο κομμάτι της ενέργειας και της αθλητικότητας ήταν 2-3 επίπεδα πάνω από εμάς. Όταν ο αντίπαλος έχει 25 επιθετικά ριμπάουντ και, ουσιαστικά, 25 παραπάνω κατοχές, είναι πάρα πολύ δύσκολο να κερδίσεις. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν έχουμε καλό ρυθμό. Σίγουρα χρειαζόμαστε αναδιοργάνωση και θα κάνουμε αυτό που πρέπει στη συνέχεια για να γίνουμε καλύτεροι.

Είναι πολλά πράγματα μαζί. Το ριμπάουντ πρώτα απ’ όλα είναι θέληση. Δεν παίζαμε με τον Φαλ και τον Μιλουτίνοφ για να χάνουμε τα ριμπάουντ. Είναι θέμα θέλησης, συγκέντρωσης, αθλητικότητας… Πρόκειται για κάτι που σίγουρα το έχουμε εντοπίσει, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Υπάρχουν κι άλλα προβλήματα που έχουμε. Στο κομμάτι της δημιουργίας μας και της περιφερειακής μας επίθεσης, είμαστε πάρα πολύ μέτριοι και δεν μπορούμε να παίξουμε σε αυτό το επίπεδο με αυτόν τον τρόπο.

Έχουμε αφυπνιστεί ήδη πάρα πολύ καιρό. Είμαστε ουσιαστικά στον δρόμο για να βρούμε τις λύσεις που απαιτούνται. Δεν είναι το σημερινό παιχνίδι καμπανάκι για μας, το καμπανάκι έχει ηχήσει στα φιλικά μας».

@Photo credits: eurokinissi, ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα