ΑΕΚ: Τα εισιτήρια για το εκτός έδρας ματς με τη Βόννη

ΑΕΚ: Τα εισιτήρια για το εκτός έδρας ματς με τη Βόννη

Νίκος Καρφής
ΑΕΚ

bet365

H KΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε τον κόσμο της για τη διάθεση των εισιτηρίων του ματς με τη Βόννη (15/10, 21:00) της 2ης αγωνιστική του BCL στη Γερμανία.

Η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει με το 2/2 τις υποχρεώσεις της σε BCL και Stoiximan GBL, αφού επικράτησε τόσο της Ραμάτ Γκαν στη Sunel Arena όσο και του Άρη στο Nick Galis Hall. Πλέον η Ένωση έχει στρέψει την προσοχή της στο ματς του Σαββάτου (12/10) με την Καρδίτσα, ενώ στις 15 του μήνα φιλοξενείται από τη Βόννη για το BCL.

H κιτρινόμαυρη ΚΑΕ ενημέρωσε τους φιλάθλους της για τη διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της Γερμανίας, αναφέροντας ότι το κόστος του εισιτηρίου ανέρχεται από 24 ευρώ.

Αναλυτικά

Η AEK Βetsson BC ενημερώνει σχετικά με τη διάθεση εισιτηρίων για την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής του BCL, Βόννη – ΑΕΚ Betsson BC, στη Γερμανία.

Η αναμέτρηση της Βόννης θα διεξαχθεί την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2024, 21:00 (ώρα Ελλάδος), 20:00 (ώρα Γερμανίας).

1) Το κόστος του εισιτηρίου ανέρχεται από 24 ευρώ.

2) Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για τους κατόχους Εισιτηρίων Διαρκείας.

Οι ενδιαφερόμενοι φίλοι της Ομάδας μας, που επιθυμούν να στηρίξουν τη «Βασίλισσα» σ’ αυτή την κομβική αναμέτρηση, θα χρειαστεί να αποστείλουν email στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Στο αίτημα συμμετοχής τους θα πρέπει να περιλαμβάνονται Ονοματεπώνυμο και Αριθμός Διαβατηρίου ή Αριθμός Ταυτότητας.

Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση, σχετικά με τον τρόπο παραλαβής των εισιτηρίων.

@Photo credits: eurokinissi, ΑΡΓΥΡΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ / EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα