Ζούγρης: «Να καθορίσουμε εμείς τον ρυθμό του παιχνιδιού και όχι η Μούρθια»!

Βαγγέλης Ζούγκρης

bet365

Το Περιστέρι αντιμετωπίζει αύριο (8/10-19:30) τη Μούρθια για τη δεύτερη αγωνιστική του BCL και ο φόργουορντ της ομάδας Βαγγέλης Ζούγρης αναφέρθηκε στις δυσκολίες της αναμέτρησης.

Το Περιστέρι ηττήθηκε στη πρεμιέρα του BCL, από την FMP Ζελέζνικ στη Σερβία με σκορ 70-58, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με αρνητική εικόνα επιθετικά. Κακό ξεκίνημα έκανε και στη Stoiximan GBL η ομάδα του Γιώργου Λιμνιάτη, καθώς ηττήθηκε εντός έδρας από τον ΠΑΟΚ με σκορ 80-72 και στο παιχνίδι με τη Μούρθια το Περιστέρι θα προσπαθήσει να ανακόψει το μίνι σερί ηττών του.

Για την αναμέτρηση με τους Ισπανούς μίλησε ο νεαρός φόργουορντ της ομάδας των δυτικών προαστίων, Βαγγέλης Ζούγρης ο οποίος στάθηκε στις απαιτήσεις του αγώνα.

«Έχουμε μπροστά μας την πρώτη ευρωπαϊκή αναμέτρηση στο γήπεδο μας. Η Μούρθια είναι μια πολύ καλή και πληρέστατη ομάδα, που ψάχνει την πρώτη νίκη στο Basketball Champions League. Το ίδιο όμως και εμείς!».

Για το σημείο που θα καθορίσει την έκβαση του αγώνα, ο 19χρονος αθλητής επισήμανε:

«Πρέπει να προσέξουμε πολύ το παιχνίδι τους στον αιφνιδιασμό και να ελέγξουμε τα αμυντικά ριμπάουντ, έτσι ώστε να καθορίσουμε εμείς τον ρυθμό του παιχνιδιού και όχι ο αντίπαλος».

Τέλος, ο πάουερ φόργουορντ/σέντερ του Περιστερίου ζήτησε τη στήριξη του κόσμου στη δύσκολη αποστολή κόντρα στη Μούρθια.

«Περιμένουμε τον κόσμο μας στο γήπεδο για να μας στηρίξει και να πετύχουμε την πρώτη νίκη στη διοργάνωση για τη νέα σεζόν».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα