Περιστέρι: «Μνήμες» Final Four «ξυπνάει» η Μούρθια για τη πρώτη νίκη στο BCL

Περιστέρι: «Μνήμες» Final Four «ξυπνάει» η Μούρθια για τη πρώτη νίκη στο BCL

Newsroom
Περιστέρι

bet365

Το Περιστέρι αναζητά τη πρώτη του νίκη στο φετινό Basketball Champions League καθώς υποδέχεται στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» την ισπανική Μούρθια (8/10, 19:30).

Πριν από πέντε μήνες, το Περιστέρι και η Μούρθια είχαν δώσει ραντεβού στο Final Four του BCL το οποίο είχε διεξαχθεί στο Βελιγράδι.

Βέβαια δεν ήταν στον μεγάλο τελικό του θεσμού, αλλά στον μικρό τελικό όπου η ισπανική ομάδα είχε επικρατήσει των «κυανοκιτρίνων» με 87-84 κατακτώντας την 3η θέση.

Εκείνο το ματς ήταν άνευ ουσίας καθώς ήταν η αναμέτρηση της... παρηγοριάς όπως συνηθίζεται να λέγεται. Αυτήν την φορά υπάρχει σημασία καθώς πρόκειται για ματς ομίλων.

Μετά τις διαδοχικές ήττες από Ζελέζνικ και ΠΑΟΚ, το Περιστέρι θέλει να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στην εξαιρετική ομάδα της Μούρθια και παράλληλα να σημειώσει τη πρώτη του νίκη στο φετινό BCL.

 

«Πρέπει να προσέξουμε πολύ το παιχνίδι τους στον αιφνιδιασμό και να ελέγξουμε τα αμυντικά ριμπάουντ, έτσι ώστε να καθορίσουμε εμείς τον ρυθμό του παιχνιδιού και όχι ο αντίπαλος» σχολίασε ο Βαγγέλης Ζούγρης και συνέχισε: «Η Μούρθια είναι μια πολύ καλή και πληρέστατη ομάδα, που ψάχνει την πρώτη νίκη στο Basketball Champions League. Το ίδιο όμως και εμείς!»

Τζάμπολ του αγώνα στις 19:30 με τηλεοπτική μετάδοση από το Cosmote Sport 4.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα