BCL: Ο τρομερός Σέιμπεν Λι ισοφάρισε το ρεκόρ πόντων (vid)

BCL: Ο τρομερός Σέιμπεν Λι ισοφάρισε το ρεκόρ πόντων (vid)

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Σέιμπεν Λι

bet365

Ο Σέιμπεν Λι, τον οποίο θέλει η Μακάμπι Τελ Αβίβ, ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της βραδιάς στο BCL έχοντας βάλει 43 πόντους στον αγώνα της Μανίσα με την FMP.

Ανάμεσα σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια της βραδιάς στο BCL, η Μανίσα κατάφερε να πάρει το διπλό επί της FMP Ζελέζνικ με 101-97, ωστόσο πέρα από το μεγάλο σκορ υπήρξε και μία τεράστια επίδοση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σέιμπεν Λι ισοφάρισε το ρεκόρ πόντων της διοργάνωσης, το οποίο είχε σημειώσει ο Κάιφερ Σάικς το 2019. Πιο συγκεκριμένα ο Αμερικάνος γκαρντ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 43 πόντους έχοντας 10/17 δίποντα με 3/4 τρίποντα και 14/18 βολές. Παράλληλα, στα 35:08 λεπτά εντός παρκέ πήρε επίσης 4 ριμπάουντ και μοίρασε 3 ασίστ.

Αξίζει να αναφερθεί ότι για τον συγκεκριμένο παίκτη ενδιαφέρεται πολύ η Μακάμπι Τελ Αβίβ ενώ το όνομά του είχε συνδεθεί και με τη Φενέρμπαχτσε.

@Photo credits: fiba

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα