Γκάουντλοκ: «Έχουμε πολύ καλή ευκαιρία να εκπλήξουμε την μπασκετική κοινότητα»

Ο Άντριου Γκάουντλοκ με τη φανέλα του Κολοσσού Ρόδου

bet365

Ο Κολοσσός αντιμετωπίζει την Τενερίφη (16/10-19:30) στο εντός έδρας ντεμπούτο σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις στην ιστορία του και ο γκαρντ της ομάδας, Άντριου Γκάοντλοκ αναφέρθηκε στην απαιτούμενη συγκέντρωση που χρειάζεται να έχει η ομάδα του στο συγκεκριμένο ματς.

Ο Κολοσσός Ρόδου υποδέχεται στο ανανεωμένο κλειστό της Καλλιθέας την ισπανική Τενερίφη στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις στην ιστορία του, με το «νησί των ιπποτών» να φορά ήδη τα γιορτινά του ενόψει της δεύτερης αγωνιστικής του BCL.

Στη πρεμιέρα, η ομάδα του Γιώργου Σιγάλα γνώρισε την εκτός έδρας ήττα από τη γαλλική Σεντ Κεντέν, με τους Ροδίτες να θέλουν να φτάσουν στη πρώτη τους ιστορική νίκη στη διοργάνωση απέναντι σε ένα εκ των φαβορί του BCL, όπως δήλωσε ο Άντριου Γκάουντλοκ.

«Να παρουσιαστούμε πολύ δυνατοί στην άμυνα»

«Η Τενερίφη είναι μία από τις πιο δυνατές ομάδες στο Basketball Champions League. Από τη δική μου την πλευρά το βλέπω ως μία πολύ καλή ευκαιρία να εκπλήξουμε την μπασκετική κοινότητα.

Σίγουρα θα πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ δυνατοί στην άμυνα και να εκτελούμε στην επίθεση βάσει του πλάνου μας. Επίσης και αυτό είναι το πιο σημαντικό, θέλουμε την υποστήριξη όλων των φιλάθλων του Κολοσσού H Hotels Collection και να γεμίσουν το γήπεδο!»

 

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα