ΑΕΚ: «Ενημέρωση για τα εισιτήρια στη Βόννη»

ΑΕΚ: «Ενημέρωση για τα εισιτήρια στη Βόννη»

Χαμπ

bet365

Η ΑΕΚ μέσω ανακοίνωσης της ενημερώνει τους φίλους της ομάδας που έχουν προμηθευτεί εισιτήρια για το εκτός έδρας ματς με τη Βόννη.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει απόψε (15/10, 21:00, Cosmote Sport 4) εκτός έδρας τη Βόννη (0-1) για τη δεύτερη αγωνιστική του BCL, θέλοντας να διπλασιάσει τις νίκες της στη διοργάνωση και να κάνει αποφασιστικό βήμα για τη πρωτιά του ομίλου της.

Μέσω ανακοίνωσης της, η Ένωση ενημερώνει τους φίλους της ομάδας που έχουν προμηθευτεί εισιτήρια για το παιχνίδι στη Γερμανία.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ

«Η «Βασίλισσα» ετοιμάζεται για την αναμέτρηση με τη Βόννη, σήμερα (Τρίτη, 15/10, 20:00 ώρα Γερμανίας, 21:00 ώρα Ελλάδος) στο Telekom Dome, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου του BCL και θα έχει ΞΑΝΑ τον κόσμο της στο πλευρό της.

Η Διεύθυνση του Τμήματος Εισιτηρίων της ΑΕΚ Betsson ΒC, κατόπιν συνεννόησης με το αρμόδιο Τμήμα της «Bόννης», ενημερώνει τους φίλους της ομάδας, που έχουν ήδη πραγματοποιήσει κράτηση για τον αγώνα, ότι θα μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήριά τους, στο Μercure Hotel Bonn από 17:00-18:00, ή έξω από το Γήπεδο από τις 18:30 (ώρα Γερμανίας).

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 698 3137492».

@Photo credits: bcl.com

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα