AEK: Με Αλίν στην 12άδα κόντρα στη Βόννη

ΑΕΚ

bet365

Η ΑΕΚ φιλοξενείται από τη Βόννη (21:00) για την 2η αγωνιστική του BCL και ο Ναχίμ Αλίν θα επιστρέψει στην 12άδα της μετά το ματς με τη Ραμάτ Γκαν.

Η Βασίλισσα ήταν εντυπωσιακή απέναντι στην Καρδίτσα και έμεινε αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις, φτάνοντας στο 3/3. Επιπλέον είναι και στο 2/2 στη Stoiximan GBL. Η ΑΕΚ θα κληθεί να διατηρήσει το αήττητο σερί της μέσα στη Γερμανία, εκεί όπου θα παίξει με τη Βόννη για την 2η αγωνιστική του BCL, πριν αγωνιστεί εκτός έδρας κατά σειρά με Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Ρίγα σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα.

Η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα θα έχει και πάλι τον Ναχίμ Αλίν στην 12άδα της μετά την αναμέτρηση με την Ραμάτ Γκαν. Ο Αμερικανός γκαρντ είχε «κοπεί» ως έβδομος ξένος τόσο κόντρα στον Άρη στην πρεμιέρα της Stoiximan GBL όσο και απέναντι στην Καρδίτσα στη Sunel Arena. O Aλίν θα πάρει τη θέση του Φίλλιου (ήταν 12άδα με Άρη και Καρδίτσα). Ο Αλίν έπαιξε 4:52 κόντρα στη Ραμάτ Γκαν και δεν κατάφερε να σκοράρει, ενώ είχε 1 ριμπάουντ.

Άρα η 12άδα της ΑΕΚ θα αποτελείται από τους: Αλίν, Χέιλ, Χαμπ, Κουζμίνσκας, Γκρέι, Μπράις, Γκόλντεν, Νετζήπογλου, Καράμπελα, Φλιώνη, Σκορδίλη και Κουζέλογλου.

@Photo credits: basketball champions league/ official

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα