Κολοσσός - Τενερίφη: Ο Τσαϊρέλης πήγε για ριμπάουντ αλλά... χάλασε το διχτάκι (vid)

Σπύρος Μαρκεζίνης
Το διχτάκι στον αγώνα του Κολοσσού με την Τενερίφη

bet365

Ο αγώνας ανάμεσα στον Κολοσσό και την Τενερίφη διακόπηκε προσωρινά εξαιτίας προβλήματος στο διχτάκι μίας μπασκέτας... λόγω Τσαϊρέλη.

Ο Κολοσσός υποδέχτηκε στη Ρόδο την Τενερίφη, στον πρώτο εντός έδρας αγώνα της νησιωτικής ομάδας στο Basketball Champions League. Στα μισά του δεύτερου δεκαλέπτου, για την ακρίβεια ενώ απέμεναν 6:33 λεπτά για το τέλος του πρώτου ημιχρόνου υπήρξε αναγκαστική διακοπή για ορισμένο χρονικό διάστημα.

Ο λόγος ήταν ένα θέμα το οποίο προέκυψε στη μία από τις μπασκέτες, έπειτα από την προσπάθεια για επιθετικό ριμπάουντ του Μιχάλη Τσαϊρέλη. Ο Έλληνας αθλητής άθελά του τράβηξε το διχτάκι με αποτέλεσμα αυτό να βγει σε ένα από τα σημεία που ενώνεται με τη στεφάνη.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η ροή του παιχνιδιού να σταματήσει για λίγα λεπτά, μέχρι και τη στιγμή όπου οι άνθρωποι του γηπέδου μπόρεσαν να λύσουν το πρόβλημα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα