ΑΕΚ: Φίλαθλος αγόρασε εισιτήρια διαρκείας στο μπάσκετ και τα δίνει σε ανέργους και φοιτητές

ΑΕΚ: Φίλαθλος αγόρασε εισιτήρια διαρκείας στο μπάσκετ και τα δίνει σε ανέργους και φοιτητές

Σπύρος Μαρκεζίνης
Το κλειστό SUNEL Arena της ΑΕΚ

bet365

Ένας φίλαθλος της ΑΕΚ στο μπάσκετ αγόρασε συνολικά 60 εισιτήρια διαρκείας προκειμένου να διανεμηθούν ως δώρο σε ανέργους και φοιτητές φιλάθλους των «κιτρινόμαυρων».

Όπως έκανε γνωστό με επίσημη ανακοίνωσή της η ΑΕΚ Betsson, ένας φίλαθλος της «βασίλισσας» ο οποίος επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμος, αγόρασε 60 εισιτήρια διαρκείας στο τμήμα 6 της SUNEL Arena, με σκοπό αυτά να δοθούν σε φίλους του «δικεφάλου» οι οποίοι είναι είτε άνεργοι είτε φοιτητές.

Πρόκειται για έναν επιχειρηματία από τον χώρο του εμπορίου ποτών από τη Μύκονο, ο οποίος πριν από 3 χρόνια ενώ υπήρχε η υγειονομική κρίση με τον Covid-19, είχε βοηθήσει την ΑΕΚ με έμπρακτο τρόπο.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ

«Ενωσίτης» αγόρασε «Διαρκείας» για ανέργους & φοιτητές

Πριν από 3 χρόνια, «εν μέσω» υγειονομικής κρίσης, ήταν η πρώτη φορά, που ένας συνοπαδός μας από τη Μύκονο, απέδειξε με τον πλέον πειστικό τρόπο την αδιανόητη αγάπη Διαρκείας για την ΑΕΚ της καρδιάς του και για την ένδοξη «Βασίλισσα».

 

Για ακόμη μία περίοδο, o «Ενωσίτης» επιχειρηματίας (από το χώρο του εμπορίου Ποτών) αγόρασε 60 εισιτήρια Διαρκείας, στο Τμήμα 6 της SUNEL Arena, προκειμένου αυτά να διανεμηθούν ως δώρο σε ανέργους και φοιτητές, οπαδούς της ΑΕΚ.

Ο «Ενωσίτης» επιχειρηματίας επιθυμεί (ξανά) να μη δημοσιοποιηθεί το ονοματεπώνυμό του, αλλά με την πράξη του δείχνει σταθερά το δρόμο.

Η ΑΕΚ Βetsson BC ευχαριστεί από καρδιάς τον φλογερό συνοπαδό μας για τη στήριξη.

Τις επόμενες ώρες, θα ανακοινωθεί ο τρόπος διάθεσης των «Διαρκείας».

@Photo credits: eurokinissi, ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα