Μανίσα - Περιστέρι, Video: Το άστοχο σουτ του Πάπας, που διαμαρτυρήθηκε για φάουλ στο φινάλε

Newsroom
Τζορτζ Πάπας

bet365

Στέλιος Πουλιανίτης και Τζορτζ Πάπας έχασαν την ευκαιρία να πετύχουν νικητήριο σουτ στην έδρα της Μανίσα και να χαρίσουν το «διπλό» στο Περιστέρι.

Το Περιστέρι είχε την ευκαιρία να φύγει με νίκη από την έδρα της Μανίσα, για την 3η αγωνιστική του Basketball Champions League, όμως πρώτα ο Στέλιος Πουλιανίτης και έπειτα ο Τζορτζ Πάπας δεν κατάφεραν να ευστοχήσουν στο σουτ που θα έφερνε το «διπλό».

Ο Πουλιανίτης αστόχησε από τα πέντε μέτρα σε σουτ για δύο πόντους, με το σκορ στο 78-77, όμως το επιθετικό ριμπάουντ του Τζάρελ Έντι έδωσε μία δεύτερη ευκαιρία στο Περιστέρι. Στα 7'' που απέμεναν, ο Τζορτζ Πάπας πήρε την μπάλα και βρέθηκε στη γωνία, όμως δεν κατάφερε να βρει τον απαιτούμενο χώρο με την προσποίηση.

Ο ομογενής γκαρντ έκανε airball, ενώ διαμαρτυρήθηκε έντονα για φάουλ, με τους διαιτητές να τον τιμωρούν με τεχνική ποινή και να διαμορφώνεται τελικά το 79-77 υπέρ των Τούρκων.

Μανίσα - Περιστέρι: Το σουτ του Πάπας

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα