Γιώργος Λιμνιάτης: «Λιοντάρια οι παίκτες μου, δεν μπορώ να πω κάτι για αυτούς»

Newsroom
limniatis

bet365

Ο Γιώργος Λιμνιάτης έβγαλε το καπέλο στους παίκτες του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου αμέσως μετά την οριακή ήττα του Περιστερίου από την Μανίσα στην Τουρκία με 79-77.

Το Περιστέρι έκανε μια μεγάλη προσπάθεια στο ματς με την Μανίσα στην Τουρκία, ανατρέποντας μια μεγάλη εις βάρος του διαφορά αλλά εν τέλει γνωρίζοντας την οριακή ήττα με 79-77 για την τρίτη αγωνιστική του Basketball Champions League.

Ο προπονητής της ομάδας των δυτικών προαστίων, Γιώργος Λιμνιάτης έδωσε μεταξύ άλλων τα συγχαρητήρια στους παίκτες του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου αμέσως μετά το ματς, ενώ τόνισε πως θα συνεχίσουν να παλεύουν και στον δεύτερο γύρο της φάσης των ομίλων παρά το 0/3 που έχουν μέχρι στιγμής.

«Συγχαρητήρια στην Μανίσα για την νίκη. Ήταν ένα πολύ σκληρό ματς για εμάς, απέναντι σε μία ομάδα που βρισκόταν στο 2-0. Πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να νικήσουμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί πάλεψαν πολύ σκληρά. Χάσαμε το παιχνίδι στις λεπτομέρειες. Χάσαμε φάσεις στον αιφνιδιασμό, είχαμε 5/11 βολές και στο τέλος χάσαμε δύο σημαντικά ριμπάουντ από τα οποία η Μανίσα έβαλε ένα κρίσιμο τρίποντο. Ήταν λιοντάρια οι παίκτες μου, δεν μπορώ να πω κάτι γι' αυτούς. Έχουμε χαρακτήρα, θα σβήσουμε τα συναισθήματά μας και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για να προκριθούμε στον επόμενο γύρο».

@Photo credits: eurokinissi, ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα