ΑΕΚ: Χωρίς Ντράγκαν Σάκοτα και Γιάννη Κουζέλογλου στη Λετονία με Ρίγα

Newsroom
g

bet365

Η ΑΕΚ ταξίδεψε για Ρίγα ενόψει του αγώνα με την ομώνυμη ομάδα για το Basketball Champions League, χωρίς τους Ντράγκαν Σάκοτα και Γιάννη Κουζέλογλου.

Η ΑΕΚ στρέφει την προσοχή της στην ερχόμενη εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ρίγα για το Basketball Champions League την Τρίτη (29/10, 19:00) όμως υπολογίζει σε δύο απουσίες.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα δεν θα καθίσει στην άκρη του πάγκου της ομάδας λόγω της διάγνωσής του για COVID-19, ενώ ο Γιάννης Κουζέλογλου δε θα είναι σε θέση να αγωνιστεί λόγω της κάκωσης στην αριστερή ποδοκνημική που υπέστη στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της «Ένωσης», ο άμεσος συνεργάτης του Σάκοτα, Αντρέα Βιτσεντζούτο θα καθοδηγήσει την ομάδα στο ερχόμενο ευρωπαϊκό ματς. Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

«Με δύο απόντες αναχωρεί για τη μακρινή Ρίγα η αποστολή της "Βασίλισσας". Νοκ άουτ έχει τεθεί ο Κόουτς Ντράγκαν Σάκοτα, ο οποίος ταλαιπωρείται από COVID-19, και ο Γιάννης Κουζέλογλου, ο οποίος τραυματίστηκε στην αναμέτρηση της Πυλαίας με ΠΑΟΚ.

 

Τον πρώτο, θα αντικαταστήσει στην κορυφή του τεχνικού επιτελείου στο ματς ο Αντρέα Βιτσενζούτο. Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η προπόνηση στη SUNEL Arena υπό την καθοδήγηση του Ιταλού τεχνικού. Η «Βασίλισσα» αύριο (Τρίτη, 29/10 – 19:00 ώρα Λετονίας, 20:00 ώρα Ελλάδος) αντιμετωπίζει στην Arena Riga των 11.200 θέσεων, την πρωτοπόρο του λετονοεσθονικού Πρωταθλήματος VEF Riga».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα