Πρόεδρος Ντερτόνα πριν το ματς με την ΑΕΚ: «Με νίκη γράφουμε ιστορία»

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει αύριο (19/3, 21:30) εκτός έδρας την Ντερτόνα στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της φάσης των «16» του BCL και με νίκη εξασφαλίζει την πρωτιά του ομίλου της.
Ενόψει του αγώνα κόντρα στην Ένωση, αλλά και συνολικά για τη δοκιμασία του BCL, μίλησε ο πρόεδρος της Ντερτόνα, Μάρκο Πίτζι, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως φέτος η ομάδα του έχει την ευκαιρία να γράψει νέες σελίδες στην ιστορία της.
«Η Serie A είναι πιο ανταγωνιστική από ποτέ»
«Έχουμε χτίσει ένα ρόστερ με βάθος, οι παίκτες ανταπεξέρχονται στις απαιτήσεις της ομάδας σε πολύ καλό βαθμό και δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να διαταραχθούν οι υπάρχουσες ισορροπίες με ενδεχόμενες βεβιασμένες προσθήκες».
Αναφορικά με τα ματς που ακολουθούν με ΑΕΚ και Βίρτσμπουργκ
«Θα είναι αμφίρροπα παιχνίδια στα οποία όλα θα μπορούν να συμβούν, όμως αν νικήσουμε θα σημαίνει πως έχουμε γράψει μια ακόμα σελίδα στην ιστορία του συλλόγου».
Για το ιταλικό πρωτάθλημα
«Η Serie A είναι πιο ανταγωνιστική από ποτέ, πάρτε για παράδειγμα την Τράπανι και την Τριέστε... Είναι νεοφώτιστες και παρόλα αυτά βρίσκονται ήδη στις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.