Για το πρώτο βήμα πρόκρισης η ΑΕΚ!

Για το πρώτο βήμα πρόκρισης η ΑΕΚ!

Gazzetta team
Για το πρώτο βήμα πρόκρισης η ΑΕΚ!

bet365

Το πρώτο βήμα για τη πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League θέλει να κάνει η ΑΕΚ απέναντι στη Νίμπουρκ (7/3, 19:30, NS2) αφού εκτός από τη νίκη θέλει και... διαφορά.

Οι μεγάλες Ευρωπαϊκές Διοργανώσεις επέστρεψαν! Έτοιμοι για δράση; (21+)

Μετά την κατάκτηση του κυπέλλου στην Κρήτη η ΑΕΚ στρέφει ολοκληρωτικά το ενδιαφέρον της στον πρώτο και μεγάλο στόχο της φετινής σεζόν. Την είσοδο στο Final του Champions League.

Βέβαια, μέχρι να φτάσει σε αυτό το σημείο, υπάρχουν αρκετά εμπόδια ακόμα που πρέπει να περάσει, με πρώτο αυτό της Νίμπουρκ στη φάση των «16» της διοργάνωσης.

Η Ένωση υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την τσέχικη ομάδα (7/3, 19:30, Novasports 2) με στόχο τη νίκη και την... διαφορά που θα της επιστρέψει να νιώσει πιο άνετα ενόψει της ρεβάνς.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα δεν υπολογίζει στους Δημήτρη Μωραΐτη και Μιχάλη Καμπερίδη ωστόσο θα έχει όλους τους άλλους παίκτες στην διάθεσή του.

Οι ιθύνοντες της ΑΕΚ περιμένουν αρκετό κόσμο στις εξέδρες του κλειστού των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων αφού έχουν μπροστά τους μια ακόμα μεγάλη πρόκληση!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα