ΑΕΚ: Θέλει το βήμα πρόκρισης με διπλό στην Τουρκία

ΑΕΚ: Θέλει το βήμα πρόκρισης με διπλό στην Τουρκία

Νίκος Καρφής
ΑΕΚ: Θέλει το βήμα πρόκρισης με διπλό στην Τουρκία

bet365

H AEK δοκιμάζεται στην Τουρκία κόντρα στην Τουρκ Τέλεκομ για το BCL (19:00) και ψάχνει νίκη που θα της αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισης στο Final 8.

Η προσπάθεια της ΑΕΚ στο BCL (προτελευταία αγωνιστική) συνεχίζεται απόψε στην Τουρκία απέναντι στην Τουρκ Τέλεκομ (19:00).

Η Βασίλισσα θέλει τη νίκη για να αυξήσει σε μεγάλο βαθμό τις πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση, δηλαδή στο Final 8. Aν η Στρασμπούρ χάσει από τη Νίζνι στη Ρωσία και η ομάδα του Παπαθεοδώρου νικήσει, τότε η ΑΕΚ θα προκριθεί από απόψε.

Οι Τούρκοι σε περίπτωση ήττας αποχαιρετούν τις ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Η ελληνική ομάδα έχει αρκετές απουσίες αφού off είναι οι Μάρκους Σλότερ, Κώστας Γόντικας και Νίκος Ρογκαβόπουλος. Ο Γιανίκ Μορέιρα επέστρεψε στις προπονήσεις και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βοηθήσει την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου.

Στο ματς των 2 ομάδων στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ κέρδισε με 74-65, άρα έχει στο μυαλό της και τη διαφορά σε περίπτωση που υπάρξει κάποια ισοβαθμία στο τέλος της φάσης των ομίλων.

Η Βαθμολογία

Νίζνι 4-0

ΑΕΚ 2-2

Τουρκ Τέλεκομ 1-3

Στρασμπούρ 1-3

Διαβάστε ακόμα

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα