Αυγενάκης για ΕΟΚ: «Ουδείς πάνω από τον Νόμο»! (pic)

Αυγενάκης για ΕΟΚ: «Ουδείς πάνω από τον Νόμο»! (pic)

bet365

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης υπενθύμισε πως 47 Ομοσπονδίες διεξήγαγαν ηλεκτρονικές εκλογές λόγω κορονοϊού, εξηγώντας πως η ΕΟΚ όφειλε να ακολουθήσει τον δρόμο της νομιμότητας!

Οι εξελίξεις όσον αφορά τις εκλογές της ΕΟΚ είναι ραγδαίες, από τη στιγμή που ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς ύψωσε απαγορευτικό για την τακτική Γενική Συνέλευση που ανακοίνωσε η Ομοσπονδία στις 30/5 στο γήπεδο της Λεωφόρου προτάσσοντας επιδημιολογικούς λόγου.

Από την πλευρά του, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος κατήγγειλε στο Συμβούλιο Διοίκησης του Πρωτοδικείου Αθήνας, στον Άρειο Πάγο και στον Υπουργό Δικαιοσύνης, παραπλάνηση Δικαστών και υπονόμευση θεσμών από συμπαιγνία της ΕΟΚ με σωματεία μπάσκετ, τόνισε μέσω Twitter πως «ουδείς είναι πάνω από τον Νόμο».

«Λόγω Covid-19 διεξήχθησαν ηλεκτρονικές εκλογές σε 47 Ομοσπονδίες με άψογο τρόπο, όπως παραδέχονται άπαντες στην αθλητική οικογένεια. Μέσω ψηφιακής κάλπης ‘’Ζευς’’. Τον δρόμο της νομιμότητας όφειλε να ακολουθήσει και η ΕΟΚ. Ουδείς υπεράνω του Νόμου» ήταν το μήνυμά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Αυγενάκης καταγγέλλει την ΕΟΚ για παραπλάνηση της δικαιοσύνης

Επίθεση ΕΟΚ σε Αυγενάκη: «Επικίνδυνος και για την δημοκρατία»

ΕΟΚ: Το Πρωτοδικείο δεν άλλαξε τη σύνθεση της προσωρινής διοίκησης

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα