Ελλάδα - Ρουμανία 69-54: Πρόκριση στα προημιτελικά του Eurobasket Β΄ κατηγορίας για την Εθνική Νεανίδων

Στολίγκα

bet365

Η Εθνική ομάδα Νεανίδων επικράτησε της Ρουμανίας με 69-54 στο τελευταίο ματς των ομίλων του Eurobasket Β' κατηγορίας και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσει την Βουλγαρία.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα... πάτησε γκάζι στην τελευταία περίοδο του αγώνα με τη Ρουμανία και με επιμέρους 22-10 κατάφερε να φτάσει στη νίκη-πρόκριση στα προημιτελικά.

Στόχος της Εθνικής μας στο Eurobasket Β' κατηγορίας το οποίο διεξάγεται στη Σόφια είναι η άνοδος στην Α' κατηγορία. Κάτι που τα κορίτσια του Γιάννη Κτιστάκη θα προσπαθήσουν να διεκδικήσουν στα νοκ άουτ παιχνίδια, έχοντας ως πρώτο αντίπαλο την γηπεδούχο ομάδα της Βουλγαρίας.

Δεκάλεπτα: 7-14, 31-28, 47-44, 69-54

Ελλάδα (Κτιστάκης): Μπλιθικιώτη 6, Μαργέλου3 (1), Ταμπάκου, Τσινασλανίδου, Ζιάκα 17 (2), Χατήρα 15 (1), Γεωργακοπούλου, Παλάσκα 4, Παρασκευοπούλου 9 (1), Στεφανάκη 3 (1), Στολίγκα 12 (1), Τσάμη

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROBASKET ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα