Εθνική Νέων: Επέστρεψε στην Αθήνα με τα χάλκινα μετάλλια στο στήθος

Εθνική Νέων: Επέστρεψε στην Αθήνα με τα χάλκινα μετάλλια στο στήθος

Newsroom
Νέοι

bet365

Η Εθνική Νέων Ανδρών επέστρεψε αργά το βράδυ της Δευτέρας στη Αθήνα έχοντας «γεμάτες» τις αποσκευές με τα χάλκινα μετάλλια.

Με το χαμόγελο της ευτυχίας χαραγμένο στα χείλη της ελληνικής αποστολής και τα χάλκινα μετάλλια να λάμπουν στο στήθος, η Εθνική Νέων επέστρεψε στη βάση της μετά την πετυχημένη της πορεία στο Eurobasket U20.

Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» την υποδέχθηκαν ο Β’ Αντιπρόεδρος της ΕΟΚ, Γιάννης Ηλιόπουλος και ο Ειδικός Γραμματέας, Βασίλης Ντάκουρης. Στην… υποδοχή ήταν και η μασκώτ των Εθνικών Ομάδων, ο Ερμής, ο οποίος εκτός από αγγελιοφόρος των θεών ήταν και ο προστάτης των αθλητών.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος, οι συνεργάτες του, όλο το επιτελείο και όλοι οι διεθνείς έφτασαν χαρούμενοι στην Αθήνα μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Ευρωμπάσκετ U20 το οποίο και ολοκληρώθηκε την Κυριακή (21/7) στην Γκντίνια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROBASKET ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα