Εθνική Γυναικών: Στη Χαλκίδα ο αγώνας με την Ιταλία

Εθνική Γυναικών: Στη Χαλκίδα ο αγώνας με την Ιταλία

Newsroom
1

bet365

Η Εθνική Γυναικών θα αντιμετωπίσει την Ιταλία στο κλειστό γυμναστήριο «Τ. Καμπούρης» της Χαλκίδας (10/11, 17:00) για τα προκριματικά του EuroBasket 2025 όπου έχει ήδη εξασφαλίσει την παρουσία της ως συνδιοργανώτρια.

Το καλοκαίρι του 2025 η «καρδιά» του μπάσκετ Γυναικών θα χτυπάει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με την Ελλάδα να προετοιμάζεται πυρετωδώς για να φιλοξενήσει τους αγώνες ενός ομίλου και της τελικής φάσης του EuroBasket και την Εθνική Γυναικών να στρέφει την προσοχή της στους αγώνες που απομένουν για την ολοκλήρωση της προκριματικής φάσης.

Το δεύτερο «παράθυρο» των προκριματικών της διοργάνωσης θα «ανοίξει» το Νοέμβριο, όπου η Εθνική Γυναικών θα αναμετρηθεί αρχικά εκτός έδρας με τη Γερμανία (7/11, Χάγκεν) και στη συνέχεια εντός έδρας, με την Ιταλία (10/11), αγώνας ο οποίος πραγματοποιηθεί στη Χαλκίδα, στο κλειστό γυμναστήριο «Τ. Καμπούρης» και ώρα 17.00.

Στόχος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, που θα επιστρέψει στη Χαλκίδα έναν χρόνο μετά την αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στις 12/11/2023 στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης της διοργάνωσης με την Τσεχία (η Ελλάδα είχε νικήσει 75-66), είναι να αξιοποιήσει τα δυο παιχνίδια του επόμενου μήνα για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία, ενόψει της μεγάλης πρόκλησης του καλοκαιριού.

Άλλωστε όπως είναι γνωστό, η Ελλάδα μαζί με τις Γερμανία, Τσεχία και Ιταλία, έχουν ήδη εξασφαλίσει την παρουσία τους στο EuroBasket, ως οικοδέσποινες χώρες της διοργάνωσης.

 

Εξάλλου, το διάστημα 8-10 Νοεμβρίου θα είναι αφιερωμένο αποκλειστικά στο μπάσκετ Γυναικών, καθώς, σ’ αυτό θα ανοίξει η αυλαία της κανονικής περιόδου και του W Rising Stars, με την επόμενη γενιά, να παίρνει τη δική της θέση στην κεντρική σκηνή του αθλήματος.

@Photo credits: ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΥΝΤΡΙΧΑΣ / EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROBASKET ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα