Αταμάν: «Υποψήφιος για τον πάγκο της Τουρκίας στη θέση του Ενέ»

Αταμάν: «Υποψήφιος για τον πάγκο της Τουρκίας στη θέση του Ενέ»

Newsroom
Αταμάν: «Υποψήφιος για τον πάγκο της Τουρκίας στη θέση του Ενέ»

bet365

Ο Ορχούν Ενέ φέρεται να αποτελεί σύντομα παρελθόν από την Εθνική Τουρκίας την ίδια ώρα που δημοσιεύματα της χώρας αναφέρουν τον Ερκίν Αταμάν ως αντικαταστάτη του για τα προσεχή τουρνουά.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που παρουσιάζονται στην Τουρκία, ο Εργκίν Αταμάν βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του στον πάγκο της Εθνικής ομάδας μετά το 2016 που ολοκλήρωσε την διετή θητεία του. Έπειτα από την... διπλή ήττα από την Ελλάδα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 η Ομοσπονδία αποφάσισε την απομάκρυνση του Ορχούν Ενέ από την τεχνική ηγεσία.

Ο Χέντο Τούρκογλου, λοιπόν, φέρεται να πήρε την απόφαση για την αλλαγή ομοσπονδιακού προπονητή, με το πρώτο όνομα στη λίστα του να είναι ο τεχνικός της Αναντολού Εφές.

Οι υποχρεώσεις της Τουρκίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου 2023 δεν έχουν σταματήσει μιας και απομένει ο αγώνας με την Λευκορωσία στις 30 Ιουνίου. Ενώ, δεδομένη είναι και η παρουσία της ομάδας στο Ευρωμπάσκετ του 2022 απέναντι στις Γεωργία, Ισπανία, Ρωσία, Βέλγιο και Βουλγαρία στον όμιλο της Τιφλίδας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα