EuroBasket 2022: Έχασε τον Μόριτζ Βάγκνερ με τραυματισμό η Γερμανία

EuroBasket 2022: Έχασε τον Μόριτζ Βάγκνερ με τραυματισμό η Γερμανία

EuroBasket 2022: Έχασε τον Μόριτζ Βάγκνερ με τραυματισμό η Γερμανία

bet365

Η συνδιοργανώτρια του EuroBasket 2022, Γερμανία δέχτηκε τεράστιο πλήγμα αφού ο Μόριτζ Βάγκνερ χάνει τη διοργάνωση λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο.

Η Γερμανία είναι υποχρεωμένη να παραταχθεί στο προσεχές Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα δίχως τον Μόριτζ Βάγκνερ, ο οποίος τέθηκε νοκ-άουτ λίγες μέρες πριν από το εναρκτήριο τζάμπολ λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο.

Η γερμανική ομοσπονδία ενημέρωσε επισήμως για τον τραυματισμό του 25χρονου φόργουορντ των Ορλάντο Μάτζικ, ο οποίος μέτρησε πέρσι 9 πόντους, 3.7 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ μ.ό. σε 63 συμμετοχές στο ΝΒΑ.

«Ανυπομονούσα γι' αυτό το τουρνουά και την ευκαιρία να παίξω μπροστά στους Γερμανούς φιλάθλους μαζί με τον αδελφό μου. Ήταν κάτι που ονειρευόμουν εδώ και καιρό. Δυστυχώς, δεν θα μπορέσω να παίξω σε κανέναν από τους προσεχείς αγώνες της εθνικής, ούτε στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ούτε στο EuroBasket. Ξέρω τη σημασία της εθνικής ομάδας για το γερμανικό μπάσκετ και η αλήθεια είναι ότι ανυπομονούσα για την πρόκληση του Σεπτεμβρίου. Είναι δύσκολο να αποδεχτώ τον τραυματισμό» εξήγησε σχετικά ο Βάγκνερ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα