Νούρκιτς για τη Βοσνία στο EuroBasket: «Αυτό το "τσίρκο" θα μας επηρεάσει»

Νούρκιτς για τη Βοσνία στο EuroBasket: «Αυτό το "τσίρκο" θα μας επηρεάσει»

Νούρκιτς για τη Βοσνία στο EuroBasket: «Αυτό το "τσίρκο" θα μας επηρεάσει»

bet365

Το θρίλερ με τη συμμετοχή της Βοσνίας Ερζεγοβίνης στο επικείμενο EuroBasket συνεχίζεται, με τον Γιουσού Νούρκιτς να κάνει λόγο για «τσίρκο».

Η Βοσνία Ερζεγοβίνη αδυνατεί να συγκεντρώσει το ποσό για τη μετακίνηση της ομάδας στο EuroBasket 2022. Και μολονότι απέχουμε 17 ημέρες από το πρώτο τζάμπολ, κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αν οι Βόσνιοι θα αγωνιστούν τελικά.

Ο σέντερ των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, Γιουσούφ Νούρκιτς, ο οποίος συνεχίζει τις προπονήσεις μαζί με τους συμπαίκτες του, αναφέρθηκε στην διαμορφωμένη κατάσταση. Και όσα είπε δεν είναι καθόλου κολακευτικά.

«Η ερώτηση αφορά μόνο αν θα πάμε ή όχι. Όσο και αν θέλουμε να μην μας επηρεάσει αυτό το "τσίρκο", δεν μπορώ να πω ότι μας αφήνει αδιάφορους», ήταν τα λόγια του Νούρκιτς.

Θυμίζουμε ότι η ομοσπονδία της Βοσνίας έχει ενημερώσει επίσημα για την αδυναμία της να συγκεντρώσει χρήματα, προκειμένου η ομάδα να ταξιδέψει για να συμμετάσχει σε τουρνουά προετοιμασίας, ενώ φυσικά ο κίνδυνος να μην προλάβει το μεγάλο ραντεβού του EuroBasket είναι ορατός.

Παράλληλα, για να αγωνιστούν τα κλιμάκια των Εθνικών της ομάδων στα καλοκαιρινά τουρνουά, χρειάστηκε να δοθούν χορηγίες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα