EuroBasket 2022: Ο Αλμπισί επιστρέφει στην προετοιμασία της Γαλλίας

EuroBasket 2022: Ο Αλμπισί επιστρέφει στην προετοιμασία της Γαλλίας

EuroBasket 2022: Ο Αλμπισί επιστρέφει στην προετοιμασία της Γαλλίας

bet365

Ο Άντριου Αλμπισί επιστρέφει στην προετοιμασία της Γαλλίας με σκοπό να αποδείξει στον Βενσάν Κολέ ότι αξίζει μία θέση στην τελική 12άδα της Γαλλίας.

Ο Άντριου Αλμπισί είχε τεθεί νοκ άουτ από το EuroBasket 2022 στα τέλη Ιουλίου, με τραυματισμό στο μηρό. Μετά από 22 ημέρες ο 32χρονος γκαρντ είναι έτοιμος για την επιστροφή του, λαμβάνοντας το «ΟΚ» του γαλλικού ιατρικού επιτελείου.

Σύμφωνα με το BeINSports, ο Αλμπισί θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Γαλλίας σήμερα Δευτέρα (22/8), προκειμένου να αποδείξει στον Βενσάν Κολέ ότι αξίζει μία θέση στην αποστολή της Γαλλίας.

Θυμίζουμε ότι μετά από διάφορους τραυματισμούς (Φαλ, Γουενμπανιάμια) και φυσικά τα απαραίτητα «κοψίματα» από την προεπιλογή, οι Γάλλοι είχαν μείνει με 12 παίκτες.

Σύμφωνα με τα γαλλικά Μέσα, οι τρεις παίκτες που πρέπει να αισθάνονται... άβολα με την επιστροφή Αλμπισί είναι οι Θίο Μαλεντόν, Αϊζάια Κορντινιέ και Τέρι Τάρπεϊ.

Πάντως, το ιατρικό επιτελείο περιμένει και τον σέντερ του Ολυμπιακού, Μουσταφά Φαλ, ο οποίος τρέχει για να προλάβει το μεγάλο μπασκετικό ραντεβού.

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα