Εθνική Ιταλίας: Τεσιτόρι αντί Γκαλινάρι

Εθνική Ιταλίας: Τεσιτόρι αντί Γκαλινάρι

Newsroom
Εθνική Ιταλίας: Τεσιτόρι αντί Γκαλινάρι

bet365

Ο Αμεντέο Τεσιτόρι είναι ο παίκτης ο οποίος πήρε τη θέση του τραυματία Ντανίλο Γκαλινάρι στο ρόστερ της Ιταλίας ενόψει του Eurobasket.

Η «σκουάντρα ατζούρα» θα φιλοξενήσει τον όμιλο του Eurobasket στο Μιλάνο, στον οποίο θα πάρει μέρος και η Εθνική μας ομάδα.

Η δεύτερη αντίπαλος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στη διοργάνωση ανακοίνωσε την... επιστροφή του Αμεντέο Τεσιτόρι, καθώς θα πάρει τη θέση του Ντανίλο Γκαλινάρι στην 12άδα της ομάδας. Ο 29χρονος σέντερ της Βενέτσια είχε «κοπεί» πριν από μερικές ημέρες ωστόσο μετά τον απρόσμενο τραυματισμό του «Γκάλο» ο Ποτζέκο τον κάλεσε και πάλι στην εθνική Ιταλίας.

Όπως είναι γνωστό η ατυχία «χτύπησε» την πόρτα του Ντανίλο Γκαλινάρι ο οποίος τραυματίστηκε στο γόνατο κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Γεωργία για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου με αποτέλεσμα να απουσιάσει από το Eurobasket.

Μπορείτε να δείτε στον ΟΔΗΓΟ του Gazzetta το ρόστερ της Ιταλίας

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα