Ποτζέκο: «Τα βίντεο του Γιάννη Αντετοκούνμπο μου προκαλούν κατάθλιψη»

Ποτζέκο: «Τα βίντεο του Γιάννη Αντετοκούνμπο μου προκαλούν κατάθλιψη»

Newsroom
Ποτζέκο: «Τα βίντεο του Γιάννη Αντετοκούνμπο μου προκαλούν κατάθλιψη»

bet365

Ο Τζιανμάρκο Ποτζέκο έδωσε μία ιδιαίτερα χαρακτηριστική απάντηση, όταν ρωτήθηκε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον οποίο θα βρει απέναντί του με την Ιταλία στη 2η αγωνιστική του EuroBasket.

Τον Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι λογικό να βλέπει και να... μην κοιμάται ο Τζιανμάρκο Ποτζέκο. Ο προπονητής της Ιταλίας, στη συνέντευξη τύπου της ομάδας του για το EuroBasket τόνισε πως τα βίντεο του Αντετοκούνμπο του προκαλούν κατάθλιψη, ενώ αναφέρθηκε και στον μεγάλο άτυχο, Ντανίλο Γκαλινάρι, ενόψει της πρεμιέρας της «Σκουάντρα Ατζούρα» απέναντι στην Εσθονία (2/9).

«Λυπούμαστε που δεν μπορεί να συμμετάσχει ο Γκαλινάρι. Είδα πόσο λυπήθηκαν οι παίκτες μου και αυτό κάνει το έργο μας ακόμα πιο δύσκολο, ακόμα και αν είμαστε χαρούμενοι για την επιστροφή του Τεσιτόρι στο ρόστερ» τονίζει αρχικά, ενώ στη συνέχεια απάντησε και στην ερώτηση για τον Γιάννη με χαμόγελο.

«Αν άρχιζα να βλέπω βίντεο του Αντετοκούνμπο θα έπεφτα σε κατάθλιψη. Θα βασιστώ όμως στο μεγάλο πάθος που βγάζουν οι παίκτες μου» αναφέρει ο Ποτζέκο, με την Ιταλία να αντιμετωπίζει την Ελλάδα στο κατάμεστο Forum του Μιλάνου, τη 2η αγωνιστική (Σάββατο 3/9).

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα