O Χεζόνια στο Gazzetta: «Φίλοι του Παναθηναϊκού μου λείπετε, σας ευχαριστώ για όλα» (vid)

O Χεζόνια στο Gazzetta: «Φίλοι του Παναθηναϊκού μου λείπετε, σας ευχαριστώ για όλα» (vid)

bet365

Ο Μάριο Χεζόνια μίλησε στο Gazzetta για την Κροατία, την Ελλάδα, τον Αντετοκούνμπο, τους επιστήμονες του μπάσκετ, τι είπε στον Παπαπέτρου και φυσικά για τον αγαπημένο του Παναθηναϊκό.

Αποστολή στο Μιλάνο: Κωνσταντίνος Μελάγιες

Το φετινό Eurobasket είναι γεμάτο αστέρια και ένα από αυτά σίγουρα είναι ο Μάριο Χεζόνια. Ο Κροάτης φόργουορντ ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την Ελλάδα την οποία αποθέωσε μιλώντας στο Gazzetta.

Ο φόργουορντ της Ρεάλ Μαδρίτης αναφέρθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο με τα καλύτερα λόγια που υπάρχουν, παρομοίωσε τους Σλούκα και Καλάθη με «επιστήμονες του μπάσκετ», χαρακτήρισε την επιστροφή του στην Ευρώπη ως «την καλύτερη απόφαση της ζωής του, μακάρι να το είχα κάνει νωρίτερα» και στο τέλος δεν ξέχασε το Παναθηναϊκό παρελθόν του.

Ο Χεζόνια μας αποκάλυψε τι είπε λίγο νωρίτερα όταν συνάντησε τους Παπαπέτρου και Παπαγιάννη ενώ έκλεισε τη συνέντευξη με ένα μήνυμα στους οπαδούς του Παναθηναϊκού τους οποίους έχει μόνιμα στην καρδιά του.

Απολαύστε τον Μάριο Χεζόνια στο Gazzetta.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα