Eurobasket for the win: Η live εκπομπή του Gazzetta κάνει πρεμιέρα

Eurobasket for the win: Η live εκπομπή του Gazzetta κάνει πρεμιέρα

Newsroom
Eurobasket for the win: Η live εκπομπή του Gazzetta κάνει πρεμιέρα

bet365

Η Live εκπομπή του Gazzetta με τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη, Eurobasket for the Win, κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη (01/09, 20:00) ακολουθώντας τον παλμό της διοργάνωσης μέχρι και την τελευταία ημέρα! Παρών στο στούντιο ο Αντώνης Καλκαβούρας και σύνδεση με το Μιλάνο για τα νέα της Εθνικής από τους Κωνσταντίνο Μελάγιες και Μιχάλη Γκιουλένογλου.

Το Eurobasket for the Win ανεβάζει την αυλαία του την Πέμπτη (01/09, 20:00)! Η νέα live εκπομπή του Gazzetta κάνει πρεμιέρα και ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης αναλαμβάνει να συντονίσει κάθε μπασκετικό δρώμενο που τρέχει στη φετινή διοργάνωση με φόντο την προσπάθεια της Εθνικής Ελλάδας για την κατάκτηση μίας θέση στο βάθρο των μεταλλίων!

Μαζί με τον Αντώνη Καλκαβούρα που θα βρίσκεται στο στούντιο, θα μεταφερθούν με απευθείας σύνδεση στο Μιλάνο, όπου η αποστολή με τους Κωνσταντίνο Μελάγιες και Μιχάλη Γκιουλένογλου θα μεταδόσει την εικόνα από το «Mediolanum Forum» λίγες ώρες πριν την πρώτη αναμέτρηση της «γαλανόλευκης» με την Κροατία (02/09, 18:00).

Δηλώσεις, ρεπορτάζ και... έντονο παρασκήνιο θα περάσουν στις οθόνες σας μέσα από την κάμερα του Βασίλη Τσίγκα!

Κάντε εγγραφή στο YouTube του Gazzetta και συντονιστείτε στις 20:00 για το... τζάμπολ του Eurobasket for the Win.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα