Μπλάζιτς: «Ελλάδα, Σερβία και Σλοβενία έχουν τους καλύτερους παίκτες στα ρόστερ τους»

Σταυρούλα Μουστακάτου
Μπλάζιτς: «Ελλάδα, Σερβία και Σλοβενία έχουν τους καλύτερους παίκτες στα ρόστερ τους»

bet365

Ο Γιάκα Μπλάζιτς αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στα πιο δυνατά ρόστερ που έχει να παρουσιάσει το φετινό Eurobasket δίνοντας την... ψήφο του σε Ελλάδα και Σερβία πέρα από την... δική του Σλοβενία.

Η Σλοβενία ξεκινά τις υποχρεώσεις της στο Eurobasket 2022 το απόγευμα της Πέμπτης (01/09, 18:15) και έχοντας μπροστά της το δυνατό «τεστ» απέναντι στην Λιθουανία. Στο πλαίσιο αυτό, ο Γιάκα Μπλάζιτς, μίλησε στην Mozzart Sport για τις τρεις ομάδες που διαθέτουν τα κορυφαία ρόστερ στη διοργάνωση.

Αρχικά τόνισε πως «για μένα η Σερβία, η Ελλάδα και η Σλοβενία έχουν τους καλύτερους παίκτες στα ρόστερ τους. Φυσικά και άλλες ομάδες έχουν παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν καλά» χρίζοντας ταυτόχρονα το φετινό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ως το πιο δύσκολο της τελευταίας 20ετίας.

«Θα είναι πραγματικά σπουδαίο, για όλους τους παίκτες και για όσους από εμάς μπορεί να μην είμαστε σε αυτό το επίπεδο του ΝΒΑ όπως ο Λούκα Ντόντσιτς ή ο Νίκολα Γιόκιτς, να έχουμε την ευκαιρία να παλέψουμε για την τιμή της εθνικής ομάδας» είπε χαρακτηριστικά ο Μπλάζιτς που θα παραταχθεί στο παρκέ με τον σούπερ σταρ των Ντάλας Μάβερικς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα