Αταμάν: «Ζητώ συγγνώμη από όλη την Τουρκία για το μπάσκετ που παίξαμε»!

Αταμάν: «Ζητώ συγγνώμη από όλη την Τουρκία για το μπάσκετ που παίξαμε»!

Γιάννης Σταυρουλάκης
Αταμάν: «Ζητώ συγγνώμη από όλη την Τουρκία για το μπάσκετ που παίξαμε»!

bet365

Ο Εργκίν Αταμάν εξέφρασε την απογοήτευσή του για την προσέλευση του κόσμου στην αναμέτρηση της Τουρκίας με το Μαυροβούνιο.

H Toυρκία μπήκε με το δεξί στην πρεμιέρα του Eurobasket 2022 αφού επικράτησε με 72-68 του Μαυροβουνίου χάρη σε μεγάλο καλάθι του Φουρκάν Κορκμάζ ωστόσο ο Εργκίν Αταμάν αναφέρθηκε στη μικρή προσέλευση του κόσμου στη νεόδμητη Tbilisi Arena της Τιφλίδας.

«Υπάρχουν πολλά αστέρια του ΝΒΑ και της EuroLeague αλλά το γήπεδο είναι άδειο. Ακόμη και τα τουρνουά junior έχουν περισσότερο κόσμο! Γιατί είμαστε εδώ; Είστε ευχαριστημένοι με αυτή την ατμόσφαιρα;» εξήγησε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Τουρκίας.

Όσον αφορά το ματς με το Μαυροβούνιο και την επίμαχη φάση με το επιθετικό φάουλ που χρεώθηκε ο Σιμόνοβιτς, είπε: «Αξίζαμε να κερδίσουμε τον αγώνα; Δεν νομίζω. Το μόνο θετικό για την ομάδα είναι ότι αρχίσαμε το EuroBasket με νίκη. Ο Ντούμπλιεβιτς μας "σκότωσε". Δεν ξέρω αν το τελικό σφύριγμα ήταν σωστό ή όχι, αλλά κερδίσαμε. Ζητώ συγγνώμη από όλη την Τουρκία για το μπάσκετ που παίξαμε»!

Η Τουρκία έφτασε στη νίκη αφού ο Κορκμάζ με ένα πολύ δύσκολο καλάθι σκόραρε για το 69-68 στα 23 δευτερόλεπτα.

 

Ακολούθως ο Σιμόνοβιτς χρεώθηκε με επιθετικό φάουλ στον Οσμάν στα 4", σε μια φάση για την οποία φώναξαν πολύ οι Μαυροβούνιοι που δεν κατάφεραν να κάνουν φάουλ, με τους Τούρκους να νικούν τελικά με 72-68 χάρη στο τρίποντο του Κορκμάζ.

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα