Eurobasket 2022: Η πρεμιέρα της Εθνικής μέσα από τα LIVE του Gazzetta

Newsroom
Eurobasket 2022: Η πρεμιέρα της Εθνικής μέσα από τα LIVE του Gazzetta

bet365

Το Gazzetta βρίσκεται στις... επάλξεις του Eurobasket 2022 και ακολουθεί την Εθνική Ελλάδας στην πρεμιέρα της κόντρα στην Κροατία (18:00, ΕΡΤ1, Live από το Gazzetta) μέσα από LIVE εκπομπές.

Η Ελλάδα έχει δώσει το μεγάλο ραντεβού για το Eurobasket 2022 και το Gazzetta ακολουθεί πιστά την «επίσημη αγαπημένη». Η πρεμιέρα το απόγευμα της Παρασκευής (02/09, 18:00) επιφυλάσσει μία δυνατή «μάχη» κόντρα στην Κροατία με την κάθε στιγμή προς το βάθρο να μεταδίδεται...ζωντανά!

Το πρόγραμμα του Gazzetta ξεκινά με LIVE μέσω του Instagram όπου η μπασκετική ομάδα εκπροσωπείται από τους Γιάννη Σταυρουλάκη και Σταυρούλα Μουστακάτου, που θα παρουσιάσουν τις pregame πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζεις από το Euro-Jumpball παρέα με το BOX.

Η εικόνα θα μεταφερθεί στο «Mediolanum Forum» όπου οι απεσταλμένοι του Gazzetta θα φροντίσουν να δώσουν την πιο παραστατική χροιά μεταδίδοντας την αναμέτρηση δευτερόλεπτο προς δευτερόλεπτο. O Νίκος Παπαδογιάννης θα πάρει την σκυτάλη στο ημίχρονο για το σχόλιό του LIVE. Μέσω της Facebook page του site!

Μία γεμάτη μπασκετική και «γαλανόλευκη» ημέρα θα «σφραγιστεί» από το Eurobasket for the Win, στο YouTube κανάλι του Gazzetta. Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης θα βρεθεί στο studio του Gazzetta με τον Αντώνη Καλκαβούρα για έναν... απολογισμό από την ματιά των ειδικών. Με απευθείας σύνδεση στο Μιλάνο και τους απεσταλμένους Κωνσταντίνο Μελάγιες, Μιχάλη Γκιουλένογλου και Νίκο Παπαδογιάννη να μεταφέρουν όλο το ρεπορτάζ από ιταλικά εδάφη μέσα από την κάμερα του Βασίλη Τσίγκα.

Ακολουθείστε το Gazzetta στα social media και κάντε εγγραφή στο YouTube για να μπείτε και εσείς στον απόλυτο «γαλανόλευκο» ρυθμό του Eurobasket 2022.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα