Παπανικολάου στο Gazzetta: «Μαθήματα παίρνεις κάθε μέρα, έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε» (vid)

Μιχάλης Γκιουλένογλου
Παπανικολάου στο Gazzetta: «Μαθήματα παίρνεις κάθε μέρα, έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε» (vid)

bet365

Ο Κώστας Παπανικολάου εξήγησε στην κάμερα του Gazzetta ότι η Ελλάδα πρέπει να διορθώσει τα λάθη της ενόψει της συνέχειας ενώ στάθηκε στην άμυνα των Θανάση Αντετοκούνμπο, Δημήτρη Αγραβάνη πάνω στον Ζούμπατς.

Η Ελλάδα άρχισε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στο EuroBasket 2022, επικρατώντας της Κροατίας με σκορ 85-89 χάρη στην επιβλητική εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Τάιλερ Ντόρσεϊ που έκανε ρεκόρ καριέρας στο σκοράρισμα με το εθνόσημο.

Μετά το τέλος του ματς, ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε στον απεσταλμένο του Gazzetta στο Μιλάνο, Μιχάλη Γκιουλένογλου τονίζοντας:

«Στο τέλος βγάλαμε κάποιες άμυνες, δείξαμε λίγο χαρακτήρα παραπάνω. Νομίζω πως έχουμε πάρα πολλή δουλειά να κάνουμε σήμερα το βράδυ στο scouting για να είμαστε έτοιμοι αύριο. Αυτό πρέπει να κάνουμε... Χάσαμε μια διαφορά 16 πόντων σε λίγα λεπτά και βάλαμε την Κροατία ξανά στο παιχνίδι. Μια ομάδα που δεν είναι αμελητέα, αλλά τους βάλαμε ξανά στο ματς όταν ελέγχαμε εμείς το τέμπο.

Πρέπει να δούμε τι έγινε, να το εξηγήσουμε, να δούμε τα λάθη μας και τι δεν κάναμε καλά. Είπα και χθες πως αν θέλουμε να έχουμε καλή τύχη σε αυτό το τουρνουά, πρέπει να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα, παιχνίδι με παιχνίδι. Στόχος μας είναι η επόμενη μέρα και το επόμενο ματς. Δεν σκεφτόμαστε τα νοκ άουτ. Μαθήματα παίρνεις κάθε μέρα. Όπως στη ζωή, έτσι και στον αθλητισμό... Αν έχεις την ωριμότητα να τα δεις και να τα επεξεργαστείς, μόνο καλό μπορούν να κάνουν...

Μην ξεχνάμε πως ήταν μια νίκη στην πρεμιέρα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ο Θανάσης και ο Αγραβάνης έκαναν εξαιρετική δουλειά πάνω στον Ζούμπατς, ένα παιδί δυνατό με ταλέντο και δύναμη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα