Μουλαομέροβιτς: «Ο Ντόρσεϊ μας "σκότωσε", ρισκάραμε δίνοντας το σουτ στον Γιάννη»

Newsroom
Μουλαομέροβιτς: «Ο Ντόρσεϊ μας "σκότωσε", ρισκάραμε δίνοντας το σουτ στον Γιάννη»

bet365

Η Κροατία επέστρεψε από το -19 όμως δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή κόντρα στην Ελλάδα ενώ ο Νταμίρ Μουλαομέροβιτς αναφέρθηκε στην απόδοση των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Ο προπονητής της Κροατίας, Νταμίρ Μουλαομέροβιτς ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου έπειτα από την ήττα από την Ελλάδα στο Mediolanum Forum:

«Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, με δύο διαφορετικά ημίχρονα. Στο πρώτο μέρος αντιμετωπίσαμε δυσκολίες, ειδικά με τα χαμένα ριμπάουντ. Στο δεύτερο μέρος η εικόνα άλλαξε, ήμασταν πολύ καλύτεροι επιθετικά, εκτελούσαμε πιο σωστά και ο Τζαλίν με τον Σίμον μάς έδωσαν πολλά.

Επιστρέψαμε από το -19 και είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε, αλλά ήταν δύσκολο απέναντι σε μια τόσο καλή ομάδα όπως η ελληνική. Ο Γιάννης έκανε τη δουλειά που ξέρει, αλλά κι ο Ντόρσεϊ μάς σκότωσε με τα σουτ του. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου, πάλεψαν πολύ και είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε αυτή την Ελλάδα.

Αύριο έχουμε ένα άλλο παιχνίδι, έχουμε λίγο χρόνο να ξεκουραστούμε και δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε τη Μεγάλη Βρετανία επειδή έχασε με διαφορά από την Ουκρανία. Ρισκάραμε δίνοντας το σουτ στον Γιάννη, γιατί δεν μπορείς να τον αντιμετωπίσεις στο ένας εναντίον ενός.

Είναι τόσο αθλητικός. Είμαι ικανοποιημένος με αυτό που κάναμε τις περισσότερες φορές. Πρέπει να ξοδέψεις πολλούς παίκτες πάνω του και πολλά φάουλ για να τον περιορίσεις. Στο τέλος θα μπορούσαμε να είχαμε αμυνθεί καλύτερα. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να πάμε στο επόμενο παιχνίδι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα