Παπαγιάννης: «Έχασα αρκετό διάστημα αλλά στα νοκ άουτ θα είμαι έτοιμος»

Παπαγιάννης: «Έχασα αρκετό διάστημα αλλά στα νοκ άουτ θα είμαι έτοιμος»

Newsroom
Παπαγιάννης: «Έχασα αρκετό διάστημα αλλά στα νοκ άουτ θα είμαι έτοιμος»

bet365

Την πεποίθηση πως ο θα είναι απόλυτα έτοιμος στα νοκ άουτ του EuroBasket 2022 εξέφρασε ο Γιώργος Παπαγιάννης, μετά τη νίκη της Ελλάδας επί της Μεγάλης Βρετανίας!

Ο Γιώργος Παπαγιάννης έπαιξε σχεδόν 20 λεπτά στη νίκη της Ελλάδας με 93-77 επί της Μεγάλης Βρετανίας, όντας εκ των κορυφαίων με 17 πόντους (8/11 2π) και 6 ριμπάουντ, 1 ασίστ. Ο διεθνής σέντερ μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για την προσπάθειά του να επιστρέψει στα παρκέ μετά τον τραυματισμό και το τι ακριβώς ήθελε να κάνει στο παιχνίδι.

Οι δηλώσεις του Παπαγιάννη:

«Είναι πολύ φυσιολογικό να μην είμαι στο 100%, βρίσκω τα πατήματά μου και μέσα από τους αγώνες θα είμαι σταδιακά έτοιμος».

Για το παιχνίδι με τη Βρετανία: «Εγώ ήρθα να κάνω το σκριν και να κόβω, αυτό έκανα σήμερα. Πιστεύω το καταφέραμε με τους γκαρντ μας».

Για το πότε θα είναι απόλυτα έτοιμος: «Σίγουρα με το καλό θα είμαι στα νοκ άουτ, μέρα με τη μέρα ετοιμάζομαι. Έχω λείψει αρκετό καιρό αλλά στα νοκ άουτ θα είμαι έτοιμος».

Για την άμυνα: «Είναι σημαντικό το 3/3, στο 1ο ημίχρονο δεχτήκαμε πολλούς πόντους, πρέπει να το διορθώσουμε αυτό το λάθος στη συνέχεια. Η άμυνα είναι το βασικό μας στοιχείο».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα