Σλούκας στο Gazzetta: «Όσο θα είναι καλύτερα ο Παπαγιάννης θα ανεβαίνει όλη η ομάδα» (vid)

Σλούκας στο Gazzetta: «Όσο θα είναι καλύτερα ο Παπαγιάννης θα ανεβαίνει όλη η ομάδα» (vid)

Newsroom
Σλούκας στο Gazzetta: «Όσο θα είναι καλύτερα ο Παπαγιάννης θα ανεβαίνει όλη η ομάδα» (vid)

bet365

Μετά τη νίκη απέναντι στη Μεγάλη Βρετανία, ο Κώστας Σλούκας μίλησε στην κάμερα του Gazzetta και αναφέρθηκε στην επιστροφή του Παπαγιάννη, αλλά και στην εμφάνιση του Λούντζη.

Αποστολή στο Μιλάνο: Κωνσταντίνος Μελάγιες

Αρχικά ο Κώστας Σλούκας ανέφερε στην κάμερα του Gazzetta: «Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Αν παίξουμε όπως στο πρώτο ημίχρονο θα έχουμε πρόβλημα, αλλά στη συνέχεια παίξαμε καλύτερη άμυνα και πιο έξυπνα στην επίθεση με αποτέλεσμα να κερδίσουμε το παιχνίδι» ενώ για την επιστροφή του Γιώργου Παπαγιάννη και στην ερώτηση για το αν είναι χαρμόσυνο νέο η επιστροφή του, σχολίασε:

«Προφανώς. Παίζουμε χωρίς ψηλό. Με τον Γιάννη στο 'τέσσερα-πέντε' και τον Θανάση να παλεύει με τα θηρία. Όσο είναι καλύτερος ο Παπαγιάννης θα ανεβαίνει και η ομάδα. Έλειπε και ο Γιάννης σήμερα ο οποίος είναι η μονάδα της ομάδας».

Για την απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο και το πόσο δύσκολο ήταν να συνηθίσουν να παίζουν χωρίς την παρουσία του: «Όλοι είμαστε έμπειροι παίκτες. Παίκτες Ευρωλίγκας. Το πρόβλημα ήταν κυρίως εγκεφαλικό στο πρώτο ημίχρονο. Δεν ήμασταν έτοιμοι. Στο δεύτερο ημίχρονο δώσαμε απαντήσεις και κερδίσαμε το παιχνίδι».

Και για το πόσο εύκολο είναι οι έμπειροι παίκτες να μεταδώσουν την εμπειρία που έχουν και στους υπολοίπους: «Προφανώς πρέπει οι έμπειροι να κάνουν το το step up αλλά και παίκτες που έρχονται από τον πάγκο όπως είναι ο Μάικ (σ.σ. Λούντζης) πρέπει να είναι πάντα έτοιμοι. Συγχαρητήρια στον Μιχάλη, μπήκε έτοιμος, έδωσε ρυθμό, έπαιξε άμυνες και ήταν φανταστικός».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα