Εθνική: Επιστροφή Αντετοκούνμπο απέναντι στην Ουκρανία

Μιχάλης Γκιουλένογλου
Εθνική: Επιστροφή Αντετοκούνμπο απέναντι στην Ουκρανία

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επιστρέφει στη σύνθεση της Ελλάδας για το ντέρμπι κορυφής απέναντι στην Ουκρανία (18:00, ΕΡΤ1 & live από το Gazzetta). Εκτός ο Κώστας Αντετοκούνμπο.

Αποστολή στο Μιλάνο: Μιχάλης Γκιουλένογλου

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξαπόστασε και είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Εθνική ομάδα. Ο Greek Freak θα αγωνιστεί στο σημερινό (18:00, ΕΡΤ1 & live από το Gazzetta) ματς απέναντι στην Ουκρανία, το οποίο μπορεί να κλειδώσει και την 1η θέση.

Θυμίζουμε ότι ο Αντετοκούνμπο έμεινε εκτός από την αναμέτρηση απέναντι στη Μεγάλη Βρετανία και για λόγους συντήρησης, επειδή η Εθνική είχε δύο back 2 back αγώνες σε διάστημα 5 ημερών, αλλά και επειδή ο παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς αισθάνθηκε μικρές ενοχλήσεις στο γόνατό του.

 

Μέχρι στιγμής στο τουρνουά, σε δύο εμφανίσεις, ο Giannis μετράει 26 πόντους, 11 ριμπάουντ και 4.5 ασίστ σε 29.6 στο παρκέ, σε μέσο όρο.

Εκτός για ένα ακόμη ματς τέθηκε ο Κώστας Αντετοκούνμπο, ο οποίος δεν αποκλείεται να κάνει το ντεμπούτο στο ματς με την Εσθονία (8/9), το τελευταίο για την Ελλάδα στη φάση των ομίλων και το Μιλάνο.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα