Παπαγιάννης στο Gazzetta: «Είμαι υγιής, έκανα ό,τι μπορούσα για να σκοράρει πιο εύκολα ο Γιάννης» (vid)

Newsroom
Παπαγιάννης στο Gazzetta: «Είμαι υγιής, έκανα ό,τι μπορούσα για να σκοράρει πιο εύκολα ο Γιάννης» (vid)

bet365

Ο Γιώργος Παπαγιάννης φιλοξενήθηκε από το Gazzetta μετά τη νίκη επί της Ουκρανίας και στάθηκε στο δεύτερο ημίχρονο που έφερε και το θετικό αποτέλεσμα, σχολίασε την εμφάνιση-ρεκόρ του Γιάννη Αντετοκούνμπο και δήλωσε απόλυτα υγιής.

Αποστολή στο Μιλάνο: Κωνσταντίνος Μελάγιες

Ο Γιώργος Παπαγιάννης τόνισε αρχικά στην κάμερα του Gazzetta: «Η Ουκρανία έχει αποδείξει και στους προηγούμενους αγώνες ότι είναι πάρα πολύ καλή, δεν παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο που ήμασταν και πίσω στο σκορ. Απλά αγωνιστήκαμε πολύ καλά στο δεύτερο ημίχρονο, με πάρα πολύ καλή άμυνα και πήραμε την διαφορά που στο τέλος φάνηκε με τους 20 πόντους».

Όσον αφορά την άμυνα του δεύτερου μισού και αν ήταν πιο επιθετική η ομάδα στις αλλαγές είπε: «Ναι σίγουρα. Φαίνεται από την εικόνα την ίδια ότι ήμασταν πιο επιθετικοί, βγαίναμε πάρα πολύ στον Μιχάιλιουκ και στον Σάνον... Εξαιρετικοί σκόρερ, προσπαθούσαμε να κλείσουμε τους ψηλούς μέσα γιατί έβρισκαν τα miss match και κάναμε μία πολύ σημαντική νίκη».

Για την δική του συμμετοχή και το δεκάλεπτο που παρέμεινε στο παρκέ χωρίς να αντικατασταθεί, επισήμανε: «Το έχω πει και σε άλλες συνεντεύξεις, δεν είμαι σε τέλεια φυσική κατάσταση αυτή τη στιγμή, έχω λείψει αρκετό καιρό. Αλλά στους αγώνες προσπαθώ να πιέζω τον εαυτό μου για να βρίσκομαι στην καλύτερη κατάσταση».

Για την εμπιστοσύνη που του δείχνει η ομάδα και οι συμπαίκτες και την προσωπική του προσφορά: «Από την πρώτη ημέρα ήξεραν ότι οι πιθανότητες δεν ήταν, αν όχι 50-50 τότε 60-40, υπέρ μου να πω την αλήθεια, αλλά από την πρώτη στιγμή όλοι ήταν υποστηρικτικοί και φαίνεται η εμπιστοσύνη και μέσα στο παρκέ».

Για τους ψηλούς που αντιμετώπισε κόντρα στην Ουκρανία: «Είναι παίκτες με διακρίσεις, έχουν καταφέρει πράγματα, είναι πολύ καλοί ψηλοί, αλλά εμείς κοιτάξαμε να τους περιορίσουμε και πιστεύω αυτό κάναμε σήμερα».

Όσο για την εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο... «Εγώ δεν είχα καταλάβει ότι είχε βάλει πραγματικά 41 πόντους. Στο δεύτερο ημίχρονο κοίταξα να κάνω όσο πιο πολλά back screen μπορούσα για να σκοράρει πιο εύκολα. Αυτός είναι ο Γιάννης δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω».

Και έκλεισε με την ιδανική φράση... «Είμαι υγιής, είμαι καλα!».

Δείτε την συνέντευξη του Παπαγιάννη στο Gazzetta:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα