Eurobasket 2022: Στο Σαν Σίρο οι παίκτες της Εθνικής ομάδας για το Ιντερ-Μπάγερν

Eurobasket 2022: Στο Σαν Σίρο οι παίκτες της Εθνικής ομάδας για το Ιντερ-Μπάγερν

Γιώργος Κούβαρης
Eurobasket 2022: Στο Σαν Σίρο οι παίκτες της Εθνικής ομάδας για το Ιντερ-Μπάγερν

bet365

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δια ζώσης αγώνα για το Champions League και δη το Ίντερ-Μπάγερν είχαν οι παίκτες της Εθνικής ομάδας στο Μιλάνο, ενώ στο ημίχρονο πήγαν και τα αδέρφια Αντετοκούνμπο.

Οι διεθνείς μπασκετμπολίστες άρπαξαν την ευκαιρία από τα... μαλλιά στο ρεπό του Γ' ομίλου του Eurobasket.

Συγκεκριμένα εκμεταλλεύτηκαν το «κενό» και επισκέφθηκαν το Σαν Σίρο προκειμένου να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα του Champions League μεταξύ της Ίντερ και της Μπάγερν Μονάχου.

Κώστας Παπανικολάου, Νικ Καλάθης, Γιώργος Παπαγιάννης, Δημήτρης Αγραβάνης και Γιαννούλης Λαρεντζάκης ήταν οι παίκτες που έδωσαν το «παρών» στο γήπεδο.

Μάλιστα στο ημίχρονο βρέθηκαν στο Σαν Σίρο και τα αδέρφια Αντετοκούνμπο, ο Γιάννης, ο Θανάσης και ο Κώστας.

Η Εθνική ομάδα θα δώσει την Πέμπτη (8/9) το τελευταίο της παιχνίδι για τη φάση των ομίλων με αντίπαλο την Εσθονία (18:00) και στη συνέχεια θα ταξιδέψει στο Βερολίνο για το πρώτο νοκ άουτ παιχνίδι στη φάση των «16» απέναντι στην ομάδα που θα τερματίσει στην 4η θέση από τον Δ' όμιλο της διοργάνωσης.

Δείτε και την ανάρτηση του Δημήτρη Αγραβάνη μέσα από το Σαν Σίρο όπως και αυτή του Κώστα Αντετοκούνμπο

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα